Как да разбереш, че ти за него си само секс

2015-11-07 14:54:00
Как да разбереш, че ти за него си само секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Много тийнейджъри в днешно време предпочитат така наречените отворени връзки и отношенията приятели с привилегии. Това означава, че всеки един от двамата има свободната воля да прави каквото си иска. Като цяло тези хора са просто приятели за секс. Понякога обаче един от двамата започва да приема връзката по-сериозно и да се влюбва. Лошо, ако това е само от едната страна. Ние ще ти покажем сигурните знаци, че той иска да се виждате, само заради секса.

 

Виждате се само през нощта. Това е един от най-лесните начини да разбереш, че той иска да се виждате, само когато му се прави секс. Денят му е зает от всички други, но не и от теб. Очевидно има други приоритети и за теб няма място другаде, освен в леглото му, когато той поиска.

 

Разбирате се в последния момент кога да се видите. Ако той наистина те цени и иска да бъдете заедно не само в леглото, ще те преследва да се видите и да се уговорите поне на предишния ден, за да е сигурен, че ще те види. А ако ти пише сега и те кани да гледате филм след 2 часа, най-вероятно някой друг негов ангажимент се е отложил и той иска да запълни времето си с теб.

 

Никога не излизате. Двамата рядко правите нещо различно от това да се виждате в апартамента му е и да правите секс? Ако това е твоята реалност, най-вероятно си използвана само за в леглото. Няма лошо, ако това ти харесва и си напълно наясно с истинската ситуация.

 

Той никога не говори за личния си живот. Знаеш прекалено малко за него като човек, за детството му, семейството му и хората, които го заобикалят? Това е сигурен знак, че той не иска ти да бъдеш част от живота му, а само играчка в леглото му.

 

 

Никога не сте си изяснявали отношенията. Опитвала си се да го попиташ каква връзка е тази вашата, но той все заобикаля разговора и почти не отговаря? Най-вероятно не иска да ти каже в прав текст, че те иска само за секс, защото ще му избягаш. Може би ще го разбереш, когато го видиш как се държи с други момичета или просто говори наистина сериозно с него.

 

Никога не те взима със себе си, когато излиза с приятели. По принцип ако той те харесва, винаги ще търси компанията ти и постоянно ще те вика, когато излиза с неговата. Това обаче ако не се случва, е твърде ясен знак, че не иска да влизаш в обкръжението му, а може би има още момичета, които не иска да губи.

 

Пише ти само, за да се разберете кога ще правите секс. Ако си му писала да го питаш просто как минава денят му и какво си прави, а той ти връща отговор, питайки те кога ще правите секс, не си за него никакъв приоритет. Обикновено хората, които се харесват си пишат почти постоянно и се интересуват какво прави другия, тъй като си липсват и искат да бъдат заедно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия