Митовете за оралната любов, които разбихме на пух и прах

2015-11-04 12:45:00
Митовете за оралната любов, които разбихме на пух и прах
Снимка: iStock

Повечето двойки правят орален секс, но има и такива, които не го, като обикновено момичето е тази, която отказва да го практикува. И въпреки някои въздържатели, оралната любов е част от сексуалния живот на повечето хора. И като всяко нещо и при нея има някои митове. Нека разбием на пух и прах по известните от тях:

 

Оралният секс е безопасен – за съжаление, това не е вярно. Може да няма как да забременееш, но е възможно да се заразиш с болести като ХИВ, сифилис, гонорея, гъбички и др. Ако момчето свърши в устата на момичето, рискът от инфекции се увеличава, затова е препоръчително това да се практикува само с дългогодишен партньор, на когото имаш доверие. Специалистите препоръчват да правиш орален секс само с презерватив, за да се предпазиш от болести, предавани по полов път. На пазара има огромно разнообразие, може да опиташ с вкус на ягода, банан, кокос и т.н.

 

 

Гълтането е задължителен елемент – повечето мъже казват, че перфектната свирка е тази, при която момичето гълта накрая. И го правят с цел да манипулират партньорката си, защото повечето жени отказват да им свършат в устата, камо ли да гълтат след това. Истината е, че самото поглъщане е второстепенно за максималното удоволствие, което може да донесе оралната любов. Много по-важно е по време на самия акт жената постоянно да използва езика и ръцете си, като продължава да стимулира с тях пениса, докато мъжът свърши.

 

Мъжете го предпочитат дълбоко – на господата определено тази гледка им допада, но тя е трудна за изпълнение за доста жени, защото твърде дълбокото поемане предизвиква рефлекс за повръщане. Също така при повечето мъже нервните окончания се намират в частта около и на главичката и ако жената стимулира основно тази част, свирката ще бъде неповторима.

 

Орална любов = покорство – това е мит, който се е наложил основно заради порно филмите. В реалния живот нещата седят по друг начин. Френската любов тя не е нищо повече от начин партньорът да изрази своята любов. Статистиката показва, че 30% от жените нямат нищо против да даряват партньора си с орална любов, стига и той да им връща това удоволствие.

 

Зъбите са забранени – забранени са, ако прекалиш с тях, иначе съвсем спокойно може да ги ползваш, за да го драскаш лекичко. За някои мъже съвсем леко прекарване на зъбите по цялата дължина на члена е изключително стимулиращо и приятно.

 

Френската любов винаги трябва да е преди същинския секс – повечето двойки първо се отдават на орални ласки, а след това преминават към акта, но това не е задължително, а зависи от твоите предпочитания. Може да зарадваш гаджето си, като го зарадваш с орална любов, без след това да правите секс или да свършите заниманията си с френски ласки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия