Какво трябва да знаеш за партньора ти, който е левичар

2015-11-08 17:03:00
Какво трябва да знаеш за партньора ти, който е левичар
Снимка: freedigitalphotos.net

Най-вероятно се питаш какво значение има дали приятелят ти е левичар, или десничар. Колкото и невероятно да ти звучи – има. Ще ти разкажем с какво се отличават левичарите от десничарите, както и какви са те в леглото.

 

Счита се, че левичарите са по-добри любовници. Но също така казват, че са по-колебливи и взимат по-трудно решения. Причината за това е, че размишляват доста, винаги премислят позитивите и негативите на дадения казус и се стараят да изберат най-доброто и разумно решение. Веднъж обаче решат ли какво искат и кое е правилното, винаги си държат на него. Малко по-срамежливи са, но за сметка на това винаги са готови да поемат рискове и да пробват нещо ново.

 

Ако партньорът ти е левичар, най-вероятно ви е отнело малко повече време докато се сближите и започнете да си имате доверие, но след това в леглото сигурно си забелязвала колко страхотен и опитен е той. Способността и желанието винаги да пробва нови и нови неща са много ценни за сексуалната ви връзка. Другото, което трябва да знаеш е, че левичарите винаги са готови да се борят за любовта си. Така че, ако възникнат някакви пречки във връзката ви, бъди сигурна, че ако той наистина те обича, ще се бори със зъби и нокти да преодолеете трудностите, за да бъдете заедно. Левичарите са много чувствителни. Те обръщат голямо внимание на езика на тялото. Могат да разберат какво искаш, без да се налага да ги напътстваш.

 

 

Друго предимство на левичарите е, че доминиращото им мозъчно полукълбо е дясното, но едновременно с него благоприятства и лявото. И двете им страни имат еднаква ефективност.

 

Един от малкото недостатъци на мъжете, които пишат с лявата ръка е, че често пъти, когато дискутират им е много трудно да казват това, което наистина мислят и се изчервяват. Но на фона на всички положителни качества, които носят у себе си, това им е простено.

 

Общо взето левичарите са считани за по-добри партньори в леглото и имат много по-пълноценен сексуален живот. Така че, ако гаджето ти е левичар, ти си голяма късметлийка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

А ако освен това е рус със сини очи и се казва Кен, значи вече си в страната на Барби.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия