Няколко трика, с които да го предразположиш за секс

2015-10-29 19:28:00
Няколко трика, с които да го предразположиш за секс
Снимка: freedigitalphotos.net

В една връзка не е важен само самия полов акт. От изключително значение е и това да предразположиш партньора си, особено ментално. Когато го „дразниш” от разстояние с жестове или думи, го караш да те желае още повече и вероятността физическият контакт да бъде незабравим е много по-голяма. Ще ти подскажем как да го подлудиш, така че да иска незабавно да се окаже в прегръдките ти.

 

Докосвай се. Искаш да го провокираш? Докато той се е излегнал и гледа любимото си предаване, а на теб ти е скучно и искаш да получиш внимание е идеалният момент да започнеш да решиш или да играеш с косата си. След това намажи кожата си с лосион за тяло, чиято миризма ще го побърка. Леко и чувствено плъзгай ръката си по всяка част на тялото. Но не го гледай (тук визуалният контакт не е важен, тъй като ще изглежда прекалено показателно, че искаш да му привлечеш вниманието, номера е да го накараш да те гледа, докато обгрижваш съвсем непринудено себе си). Не забравяй да бъдеш облечена с бельо, което ще привлече вниманието му. Накрая приключи, слагайки си парфюм. Миризмите побъркват мъжете, действат като афродизиак. Обзалагаме се, че веднага ще отлепи поглед от телевизора и ще му се прииска да те има.

 

 

Изненадай го като поемеш инициативата. Не веднъж сме казвали, че на мъжете им е интересно да разберат какво точно харесват партньорките им и да участват в техните фантазии. Доближи се до него и му прошепни на ушенце какво искаш да ти направи или да му направиш, след което пристъпи в действие.

 

Когато сте някъде навън му издай малката тайна, че си без бикини. Това невинно признание няма да му позволи да мисли за нищо друго и веднага ще му се прииска да се усамотите. А защо това да не е повод да го направите на някое екстремно място. Ще бъде спонтанно, екстремно, интересно и ще внесе разнообразие във връзката ви.

 

Разхождай се почти гола. Винаги трябва да има нещо по тялото ти, което да бъде свалено, но да се разхождаш из вас полугола ще го накара да те сграбчи.

 

Яж пред него. Вземи ягоди или череши, поръси ги с шоколад и започни да ги ядеш предизвикателно, гледайки го. След това захапи половината ягода/череша и му я дай директно от устата. Със сигурност ще поиска да изяде не само ягодата/черешата. А защо не и от някоя друга част на тялото.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия