Няколко съвета как да станеш още по-сексапилна

2015-10-26 12:59:00
Няколко съвета как да станеш още по-сексапилна
Снимка: iStock

Всяка жена иска да излъчва сексапил и да привлича с лекота вниманието на мъжете. Но не е достатъчно само да си сложиш хубава рокля, да се гримираш и да си направиш прическа. Сексапилът е нещо повече от това. Виж няколко трика, които ще ти помогнат да се превърнеш в секси момиче:

 

Самочувствие – няма как мъжете да те харесват, ако не се чувстваш комфортно в кожата си. Трябва да излъчваш самочувствие, където и да се намираш, каквото и да правиш. Винаги гледай хората в очите, когато разговаряте, излъчвай самоувереност, но не бъди надута.

 

 

Грация – истинската жена е нежна и излъчва грация. Прави всичко със стил – прегръдката, поздравяването, разговорите и т.н. Задължително трябва да говориш тихо и спокойно и да не използваш неподходящи думи.

 

Усмивка – това определено е най-силното оръжие във всяко едно отношение. Когато усмивката е на лицето ти, нещата винаги се получават лесно.

 

Кураж – за да си падат мъжете по теб, трябва да си жена, която да не се притеснява лесно и да знае как да реагира адекватно във всяка една ситуация.

 

Доброта – хубаво е хората да знаят, че могат да разчитат на теб и че ще им помогнеш, когато имат нужда. Затова е добре да бъдеш добра и милостива, по този начин ще бъдеш още по-красива в очите на мъжете.

 

Приятелско отношение – ако си приятелски настроена към хората, те сами ще търсят компанията ти, защото ще им бъде приятно с теб. Интересувай се от хората, от техните интереси, проблеми, нужди и т.н., по този начин с лекота ще създадеш нови приятелства и ще се харесаш на доста мъже, които ще се чувстват специални, благодарение на твоето отношение към тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия