Как да бъдеш сладка и готина и да разтопиш мъжкото сърце?

2014-07-13 17:03:00
Как да бъдеш сладка и готина и да разтопиш мъжкото сърце?
Снимка: Dreamstime

Всяко момиче иска да е секси и да бъде красиво в мъжките очи. Когато човек е привлекателен, има по-високо самочувствие и е по-успешен в това, което прави. Ако искате да спечелите нечие мъжко сърце, трябва да бъдете красиви, секси и сладки. Чудите се как да постигнете това? Сега ще ви дадем няколко съвета.

 

Не се опитвайте да сте секси. Да, по-нагоре казахме, че трябва да сте секси, за да се харесате на някое момче, но не и да се насилвате да го правите. Ако излъчвате сексапил е супер, но ако се опитвате да постигнете този ефект с леко поведение и много грим, недейте, ще изглеждате смешни.

 

 

Играйте си с косата, когато говорите с обекта на желанията си. Колкото и да ви се струва невероятно, това ще му подейства. Това е наистина сладко и момичешко. Всяко момче обожава да погали приятелката си по косата, да прокара пръсти през нея, за тях това е наистина прекрасно. И супер сладко, разбира се.

 

Говорете нежно. Недейте да викате, да се смеете високо, да крещите силно. Така ще изглеждате невъзпитани и неприятни, а не сладки. За да се харесате на някое момче, говорете нежно, нито много тихо, нито много високо. Някои хора, започват да говорят много бързо, когато се притесняват. Ако сте от тях, внимавайте да не говорите така, защото има вероятност той да не разбира какво му казвате.

 

Усмихвайте се много. Това е ключът към повечето мъжки сърца. Една усмивка може да значи наистина много. Никой не харесва нацупени хора. Особено за мъжете е много важно да имат слънчева, усмихната и позитивна приятелка, а не нацупено момиче, което постоянно мрънка.

 

Бъдете малко срамежлива. Това наистина е сладко. Но не прекалявайте, никой не обича прекалено затворени хора, които не умеят да общуват. Но ако например се изчервявате, това определено е супер сладко и се харесва на момчетата.

 

Прическа. Тук пак споменаваме косата, но тя наистина е много важна. Косата трябва да е мека, нежна и да може спокойно да се прокарват пръсти през нея. Най-добре да е пусната, ако ви пречи, хванете само малка част от нея. Момчетата се побъркват от дълги, хубави коси. Не слагайте много фиби, помади и особено лак, защото това би отблъснало повечето момчета.

 

Парфюм. Купете си хубав, лек и нежен парфюм. Миризмите са специфично нещо, всеки харесва различни аромати, но никое момче не обича приятелката му да мирише на мъжки парфюм или на нещо прекалено тежко. Изберете нещо флорално, това винаги е добро попадение.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия