Как да разбереш дали ти го обичаш повече, отколкото той теб?

2015-10-23 15:02:00
Как да разбереш дали ти го обичаш повече, отколкото той теб?
Снимка: iStock

Най-пълноценна е една връзка, в която и двамата партньори се обичат еднакво. При повечето двойки обаче единият обича повече от другия. Как да разбереш дали ти обичаш гаджето си повече, отколкото той теб?

 

Животът ти се върти около неговия – ако прекарваш голяма част от свободното си време с неговите приятели и семейството му, а те с твоите, то това ясно показва, че го харесваш повече, отколкото той теб. Ти си склонна към себеотрицание и нямаш против да пренебрегваш себе си и своите желания заради него.

 

 

Той печели всеки спор – за да бъде връзката ви стабилна и да се развива, и двамата трябва да правите компромиси. Някои влюбени обаче правят грешката да отстъпват от позицията си при всяка кавга и да се примиряват с всичко от страх да не загубят човека, когото обичат.

 

Само ти говориш за съвместното ви бъдеще – двойката, която се обича истински, говори често за бъдещето. Когато само единият партньор го прави, това не е никак добре. Или той не те обича достатъчно, или не е е сигурен още колко време ще бъдете заедно.

 

Все ти го търсиш – ти му звъниш, ти му пишеш, ти му предлагаш да излезете и да се видите – все неща, които ясно показват, че не спираш да мислиш за него. Колкото и да е зает той, ако иска да те чуе, ще намери няколко минутки за теб.

 

Даваш му да те притиска – ако той упражнява надмощие над теб и ти му го позволяваш, явно наистина си хлътнала много и те е страх да не го загубиш, ако се възпротивиш. Имай предвид, че истински влюбения човек никога няма да упражнява надмощие над половинката си и да иска да я променя.

 

Все ти правиш плановете - готова си да разместиш по всякакъв начин ангажиментите си, за да намериш време за любимия си човек. Той пък се вижда с теб, когато има възможност, но не си дава зор да промени програмата си, за да се видите.

 

Ти си инициаторът във вашата връзка – не е проблем, ако ти си тази, която по-често започва сексуалната игра, но е притеснително, ако той не проявява интимност, когато сте навън, т.е не те гушка, не те хваща за ръката пръв и т.н. А това са жестове, които показват интимност и привързаност, които явно при него липсват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия