Кога не е добра идея да си хванеш ново гадже

2015-10-23 11:59:00
Кога не е добра идея да си хванеш ново гадже
Снимка: iStock

Всеки човек иска да срещне истинската любов и да обича и да бъде обичан до края на живота си. За съжаление, не всеки успява да сбъдне тази своя мечта. Рано или късно, разбира се, ще срещнеш половинката си, важното е да не се откажеш да я търсиш по пътя. Някои хора имат късмета да срещнат човека за себе си още докато са тийнейджъри, но на други са ум нужни години търсене, за да го направят.

 

Доста момчета и момичета правят грешката да си хванат гадже, без да са истински влюбени в него. Има някои моменти, при които последното нещо, което ти трябва, е нова връзка. Кои са те?

 

Наскоро си скъсал с гаджето – от няколко дни си без връзка и още не си си починал емоционално от случилото се и вече се чудиш с кого да се гаджосаш. По-добре остани известно време сам със себе си и се наслади на свободата си. След раздяла не е добра идея веднага да започваш нова връзка.

 

 

Развиваш се в работата – ако в момента обръщаш голямо внимание на кариерното си развитие, напълно възможно е да усещаш празнина в интимния си живот. Няма обаче да успееш да я запълниш, като си хванеш ново гадже. За да обърнеш достатъчно внимание на човека до себе си, трябва да имаш достатъчно време и да полагаш усилия за връзката ви.

 

Пътуваш, за да се справиш с мъката от раздялата – ако раздялата е била болезнена за теб, то ти се чудиш как да се справиш с нея и една от идеите ти е да пътуваш, за да се разсейваш. Това не е никак лоша идея, стига докато пътуваш да не се оглеждаш за ново гадже. Трябва ти време, за да може раната да заздравее, сърцето ти да укрепне и да бъде готово за нова, изпепеляваща любов.

 

Чувстваш се самотно – когато човек се чувства самотен, той е склонен да прави грешки, за които да съжалява след време. Ако в момента се намираш в такъв период, не бързай да се обвързваш, защото шансът да съжаляваш после за това не е никак малък.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия