Защо не можеш да си хванеш ново гадже

2014-09-25 16:30:00
Защо не можеш да си хванеш ново гадже
Снимка: thinkstockphotos.com

Има много млади момчета и момичетата, които си нямат половинка и не знаят каква е причината. Често те търсят проблема у околните, а не в себе си. Виж кои са основните причини да си нямаш гадже:

 

Предпочиташ да си седиш у дома – трудно ще си хванеш гадже, ако прекарваш голяма част от свободното си време вкъщи. Колкото повече излизаш, толкова по-голям е шансът да срещнеш някой, който ще ти привлече вниманието. Ако обаче по цял ден си си у дома, гледаш сериали и висиш във Facebook, може да се запознаеш с някой готин пич/яка мацка само online. А това не е особено добра идея. Затова се старай да излизаш с приятелите си и да ходите на нови и интересни места поне няколко пъти седмично. Използвайте последните топли дни и се разходете в парка, отидете на кино или в някоя сладкарница. Посещавайте места, където има предимно младежи.

 

 

Имаш прекалено високи изисквания – трудно ще си харесаш някого, ако си прекалено взискателен. Забрави за принца на бял кон или Пепеляшка. В днешно време няма безгрешни хора, всеки си има своите положителни и отрицателни черти на характера. Това, разбира се, не означава, че трябва да се хванеш с всеки, който има интерес към теб, просто не създавай прекалено илюзорен образ, който няма къде да откриеш.

 

Мразиш миналите си гаджета – това, че едно или няколко момчета/момичета са разбили сърцето ти, не означава, че всеки следващ ще го прави. Трябва да забравиш миналото си и да продължиш смело напред. Разделите определено са неприятно нещо, но се случват на всеки. Вместо да съжаляваш, че си имал връзка с някого, постарай се да извлечеш максимума от тази връзка, да се промениш и да научиш важни уроци. Преди обаче да започнеш да си търсиш гадже, трябва да си дадеш достатъчно време, за да ти мине, да преодолееш случилото си и да си готов за нова любов.

 

Смяташ, че трябва да гледат характера ти, а не твоята външност - колкото и да не ти се иска, всеки гледа външния вид, дори и ти. Това е така, защото хората първо виждат него, а след това евентуално опознават характера ти. Не бива да пренебрегваш грижите за външния си вид, ако искаш да привлечеш вниманието на представителите на срещуположния пол. Може да си много готин човек, но трудно ще си хванеш гадже, ако хигиената ти не е на ниво и се обличаш като бездомник.

 

Лесно се изчервяваш – колкото по-срамежлив е човек, толкова по-трудно общува с околните. Често заради своята срамежливост хората пропускат възможността да се запознаят с нови хора и да създадат нови приятелства или връзки. Опитай се да преодолееш този свой недостатък, защото срамежливостта определено е такъв.

 

Искаш на всяка цена да си хванеш гадже - колкото по-вманиачен си в една идея, толкова по-малък е шансът тя да стане реалност. Намирането на ново гадже не бива да бъде цел в живота ти, а нещо, което ще ти бъде приятно да ти се случи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия