Как да разбереш, че той вече не те обича

2015-10-31 15:48:00
Как да разбереш, че той вече не те обича
Снимка: freedigitalphotos.net

При много двойки идва време, когато връзката се изчерпва и тръпката умира. Това означава, че явно не сте един за друг и трябва да се разделите, за да намерите точната половинка за себе си. Ще те запознаем със знаците, които показват, че той вече няма чувства към теб.

 

След като правите секс не ти обръща внимание. Преди те гушкаше, целуваше и не те пускаше, а сега просто осъществявате физически контакт. Веднага след като приключите си намира други занимания и между другото те моли да му донесеш бира. Явно продължава да бъде с теб само заради секса, който скоро сигурно също ще му омръзне, след като е охладнял толкова към теб. По-добре се разделете, особено ако ти все още имаш чувства и това отношение те наранява.

 

 

Когато го попиташ за общото ви бъдеще, той избягва да ти отговоря или казва, че не знае. Един влюбен мъж винаги ще ти повтаря как те иска в живота си и ще крои планове за бъдещето ви. Когато избягва темата или казва, че не знае означава, че явно не го интересува дали ще бъдеш в живота му, или не.

 

Когато го попиташ дали новата блуза ти стои добре, той отговаря незаинтересовано, че си супер. Влюбеното момче никога няма да се умори да ти повтаря колко си красива и веднага ще забележи, че имаш някоя нова дрешка по себе си. А той едва повдига глава от телефона си, за да отговори на въпроса ти. Няма смисъл да продължавате.

 

Постоянно си гледа телефона, докато сте заедно. Не сте се виждали цял ден или от няколко дни, а той си е забил поглед в телефона, най-вероятно там има някой по-интересен от теб. Може би си пише с някоя друга. Не бъди параноична, но все пак го попитай каква е причината за това незаинтересовано поведение.

 

Погледът и държанието му към теб са студени. Ти искаш да му споделиш как е минал денят ти, да го гушнеш и проявяваш нежност, а той стои като студена статуя и не ти отвръща. Време е най-накрая да приемеш, че той е мъртъв към теб отвътре. Поговорете, разбери със сигурност каква е причината и се разделете, за да не се тормозите и двамата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия