Няколко интересни места, на които да правиш секс

2015-10-30 20:29:00
Няколко интересни места, на които да правиш секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички двойки понякога стигат до етапа на скуката в сексуалния си живот. Идва време, когато трябва да разнообразиш. Ние ще ти покажем няколко места, на които да правиш секс, така че интересът да се върне отново.

 

В палатка. Единственото условие е да внимаваш и да избягваш поза, която включва прекалено размахване на ръце и крака. В противен случай с партньора ти може да развалите палатката и да хвърлите на вятъра часовете, прекарани в труд да я разпънете. Най-добре, когато правиш секс в палатка да бъде в поза лъжички.

 

 

Прави облегнати на стената. Облегни се на стената с лице към него, повдигни единия си крак и го увий около тялото му, докато той е облегнал дланите си на стената за равновесие. Плюсът на това преживяване е, че бедрата ти ще получат страхотна тренировка поради постоянното им напрежение.

 

На яхта. През лятото, когато сте ваканция/отпуска имате повече време и тогава всичко ви омръзва. На морето ще бъде забавно да се качите на яхта и да го направите там. Как да се случи? Нека партньорът ти да легне по гръб, а ти вземи въже и завържи китките му за мачтата. Седни върху него и вземи поза ездачка (може предна, може и задна, както ви харесва повече). Не забравяй да се движиш в ритъма на лодката, за да не ви прилошее и за да избегнеш наранявания. Също така не е зле и да вземете хапче против гадене, за да не си развалите удоволствието.

 

Върху покрива. Това е добра идея, само ако къщата/блока има равен покрив. Вземи някаква постелка и гледай звездите, докато получаваш оргазъм.

 

В килера. Защо не по време на купон? Тясното пространство ще направи изживяването интересно и първично  (все едно сте влюбени от скоро и се криете). Най-подходящата поза в килера е ти да си наведена напред, а той е отзад.

 

В залата за тренировки. Извикай гаджето си да те прибере от тренировка (викни го малко по-късно, когато там вече няма никой). Използвай гумен ластик, с който да прибереш по тялото си топа, с който тренираш. Обуй си ластичен клин с по-висока талия, която ще скрие малкото ти коремче и тренирай, докато той идва. Когато види как се движиш, видът ти и леко запотеното ти секси тяло ще го побъркат и веднага ще му се прииска да го направите там.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
binka92
преди 8 години

Бих добавила в асансьора, върху пясъка, в офиса.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия