Как да разбереш, че той те иска само за секс

2015-10-15 16:16:00
Как да разбереш, че той те иска само за секс
Снимка: iStock

От известно време си имаш гадже и искаш да знаеш дали нещата между вас са сериозни или той те използва по-скоро за секс. Виж кои са най-сигурните знаци, че той не се интересува особено от теб:

 

Не познаваш приятелите му – ако той наистина те харесва и иска сериозни взаимоотношения с теб, ще те запознае с приятелите си.

 

Все говори за секс – каквото и да направиш, както и да си облечена, той не пропуска да спомене колко си секси и как иска да ти налети. Хубаво е, разбира се, да привличаш сексуално гаджето си, но това не означава, че това трябва да е основното във връзката ви.

 

 

Пропуска любовната игра – за жените тя е много важна и мъжете знаят това. Представителите на силния пол, които не искат сериозни взаимоотношения с жената до себе си, обикновено са повече консуматори и си спестяват неща, които не им се правят.

 

Старае се да не си забравиш нищо у тях – всеки път, когато си тръгваш, той хубаво оглежда да не си си забравила нещо. Това ясно показва, че не е сигурен дали ще се видите отново.

 

Не си прави планове с теб – предпочита да ти се обади в последния момент и да се видите. Явно има няколко момичета, с които се среща и не знае кога коя иска да види.

 

Не ти прави романтични жестове – когато един мъж иска да впечатли една жена, той прави всичко за нея. Дори тези, които не са романтични, правят романтични жестове за жената, по която си падат, защото знаят, че тя ще ги хареса и оцени. Ако той не си дава зор, явно те иска само за секс и не желае да полага допълнителни усилия, за да те направи щастлива.

 

Кани те вкъщи само когато е сам – той с удоволствие те кани у дома, когато обаче теренът е чист и може да правите секс. Ако родителите му са си вкъщи, предпочита да дойде у вас или да се видите някъде навън.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия