Знаците, които показват, че трябва да изясните отношенията си

2015-10-18 16:16:00
Знаците, които показват, че трябва да изясните отношенията си
Снимка: freedigitalphotos.net

Съществува човек в живота ти, с когото правите секс и прекарвате доста време заедно, но ти все още не знаеш какви са взаимоотношенията ви? Ето няколко знака, които показват, че е време да пристъпиш към сериозен разговор.

 

Приятелите ви, и не само, ви питат какви сте, а ти не знаеш какво да отговориш, защото никога не сте говорили по този въпрос. Затова просто смънкваш, че сте близки приятели или правиш гримаса на учудване. Това не може да продължава вечно.

 

 

Когато някой те сваля, ти се сещаш за „приятеля” си и вашите странни отношения. В такъв случай ти не знаеш дали да отговориш на свалката, защото ще ти стане гадно ако го направиш. Това може да означава, че имаш по-дълбоки чувства от приятелските към въпросното момче. Изясни по-скоро ситуацията.

 

Прекарвате доста нощи заедно. Ако вече по къщите ви има и вещи на другия, но вие все още не знаете какви сте, лошо.

 

Това са признаците, които показват, че е време да разбереш накъде отива връзката ви. Знаем, че е трудно, но не е толкова страшно. Това, че искаш да проведеш този разговор, няма да те направи в очите му влюбена или прекалено привързана към него. Има два варианта: да не се получи добре и да разбереш, че неговите искания не съвпадат с твоите или да се получи и да имате ясни отношения. И в двата случая ще бъде полезно за теб, тъй като така ще разбереш дали си струва да продължаваш да се занимаваш с него. Така, че ето какво да правиш.

 

Реши първо сама за себе си какво искаш. Разбери какво искаш да чуеш от него и съответно му обясни как се чувстваш. Преди да започнеш разговора си, изясни какво ще приемеш и какво не.

 

Избери точният момент. Ако искаш резултат, трябва да знаеш кога да подхванеш темата. Не го прави след парти, когато и двамата сте пияни или в леглото след секс, когато сте на друга вълна.

 

Не се опитвай да разбереш от друг източник. Недей да питаш приятелите му, да четеш хороскопа или да пускаш теми в блога си. Това е лична тема, за която рано или късно ще стане дума. Недей да бавиш нещата, бъди конкретна и директна. Не чакай да чуеш първо какво мисли той, а кажи направо как се чувстваш и защо започваш разговора. След това го изслушай и двамата решете какво да правите нататък.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия