Как да разбереш, че той наистина държи на теб

2015-10-03 11:01:00
Как да разбереш, че той наистина държи на теб
Снимка: freedigitalphotos.net

В началото на връзката винаги момичетата се питат дали даденото момче иска само секс. Ще ти подскажем някои от факторите в държанието му, които показват дали той наистина държи на теб.


Не си прави планове преди да разбере мнението ти по въпроса. Момчетата са като малките деца, особено влюбените. Никога не правят каквото и да било преди да се консултират с половинката. Ако ще излиза с приятели вечер, със сигурност ще те попита кога си свободна, за да вземе и теб. Това показва, че иска да бъде с теб не само в леглото, но и държи да се забавлявате заедно.


Не те задължава да правиш нищо. Ако живеете заедно и някой трябва да върши битовите задължения, със сигурност няма да те кара да ги правиш. Хубаво е да си разделите работата, но той винаги ще гледа да те облекчи.


Поддържате контакт, дори някой от вас да е извън града, въпреки че не сте двойка. Когато той постоянно те търси, пита къде си и какво правиш, със сигурност много го интересуваш.

 


Никога не ти натяква какво е направил за теб. Независимо дали става дума за материални или сантиментални постъпки. Това, което той прави за теб го прави, не защото иска да сториш същото в замяна, ами защото го чувства по този начин и държи на теб. Ти също никога не му натяквай, момчетата мразят това и с тази постъпка ще го отдалечиш от себе си. Ако се чувстваш недооценена по някакъв начин – говорете си, комуникацията е основата на една връзка, приятелска или от друго естество. Друг начин да му загатнеш, че не се чувстваш комфортно е да направиш за него това, от което имаш
нужда ти. Тогава ще се усети и ще съжали за невниманието, ако държи на теб.

 

Няма тайни. Влюбените момчета споделят почти всичко на половинката си, дори когато тя не ги е питала. Естествено имай реалистични очаквания и не изпадай в крайности - ако е ходил на фитнес и не ти е споделил не е краят на света.


Винаги ти помага, когато имаш проблем. Хората, които се интересуват от теб винаги се оказват на точното място в точния момент, когато имаш нужда от тях, дори да не си ги повикала.


Отстъпва. Момчетата, които държат на момичетата винаги правят компромиси, за да може половинката им да се чувства добре. Тук също се отнасяй уважително към търпението му и не злоупотребявай.


Нямаш усещането, че те търси само за секс. Не идва само през нощта за секса и после си тръгва, ами иска да прекарвате време заедно и да излизате. Това е един от най-съществените знаци, че държи на теб и от емоционална гледна точка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Няма тайни. Влюбените момчета споделят почти всичко на половинката си, дори когато тя не ги е питала.=============================================Понякога се съмнявам, че сте пълни *** и тогава прочитам нещо подобно, което премахва съмненията.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия