Това, което той никога няма да ти разкаже за миналото си

2015-10-10 15:48:00
Това, което той никога няма да ти разкаже за миналото си
Снимка: freedigitalphotos.net

Има ситуации, хора и емоции, присъствали в живота на партньора ти, които ще останат мистерия за теб. И не защото ти няма доверие или не сте близки, а защото някои спомени има нужда да запази за себе си. Ти също имаш такива, нали? Ще ти кажем кои ситуации от миналото си, мъжете никога не разказват, освен ако наистина не си специална и не си жената на живота му.

 

С колко жени е спал. В повечето случаи мъжете отбягват този въпрос или казват цифра, която не отговаря на истината. Ако те желае само за една нощ, ще каже, че е спал с доста жени, но ако иска по-сериозно отношения с теб – ще намали значително броя им. И по-добре не питай с коя е правил най-уникалния секс – със сигурност ще посочи теб.

 

 

Дали някога е бил нараняван от момиче. Момчетата имат прекалено голямо его, за да си признаят, че са плакали за момиче. Винаги ще ти казват, че са над тези неща и никога не са се влюбвали, че да бъдат наранени. Да, ама не. Почти всяко момче преминава през същите депресивни състояния, през които минават и наранените момичета. Просто при тях почти никой не разбира и го преживяват по-бързо. Но със сигурност има поне едно момиче, което е оставило следа завинаги с лошото си отношение.

 

Изневерявал ли е. Почти всеки човек е изневерявал поне един път в живота си. Той няма да ти признае, защото ще си помисли, че ще се отдръпнеш от него от страх да не се случи същото и с теб. А и който е изневерявал веднъж, ще го направи и втори път. По-добре си спести този въпрос, тъй като отговорът надали ще бъде верен.

 

Дали се среща с други момичета. Ако не ти сподели при положение, че не си го питала – това няма да бъде лъжа, а просто премълчаване. Всъщност няма лошо той да излиза с други момичета, даже е хубаво да го прави. Според това как се държи и какво прави с тях, ще разбереш какво наистина е отношението му към теб. Затова не се опитвай да го контролираш, важно е да бъдеш в мислите му. Иначе не е хубаво да крие дали излиза с други момичета, защото така ще изглежда, че има нещо нередно.

 

Повечето мъже не биха споделили гореспоменатите неща на момичето, с което излизат. Но имате ли сериозни отношения, ще ги знаеш. Ако момчето ти не се притеснява да ти разкаже тези факти от миналото си, значи наистина те смята за близка и специална.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия