Как да флиртуваш с момиче, което не познаваш

2015-09-29 14:14:00
Как да флиртуваш с момиче, което не познаваш
Снимка: iStock

Със сигурност ти се е случвало да си харесаш непознато момиче и да не знаеш как да я заговориш. Но да флиртуваш с момиче, с което никога не си разговарял, не е толкова трудно, колкото си мислиш. Просто трябва да знаеш няколко основни стъпки, които ще ти помогнат:

 

1. Огледай я хубаво – не ти казваме да огледаш нейните гърди и дупето ѝ, а да обърнеш внимание дали няма неща, които ще застанат помежду ви като брачна халка или някакви религиозни украшения. Няма смисъл да се занимаваш с момиче, което е сериозно обвързано или е с религия, която е далечна от твоите разбирания. В началото може да се чувстваш ОК, но с времето ще установиш, че е било загуба на време.

 

 

2. Виж дали не е заета с нещо – не бива да я прекъсваш, ако говори с някого или прави нещо, което изисква нейното внимание. Изчакай я да се освободи и тогава отиди да флиртуваш с нея. В противен случай рискуваш да излезеш досадник, който не уважава нейното лично пространство и ангажименти.

 

3. Спечели доверието ѝ – трябва да се държиш нормално и да не си слагаш никаква маска. Бъди мъж със силна воля и спокойствие и ѝ покажи, че имаш достатъчно самочувствие. Жените харесват мъже, които излъчват увереност.

 

4. Приближи се до нея и я поздрави – няма нищо страшно да поздравиш непознат човек, но трябва да го направиш с нужната доза уважение. Също така ѝ покажи, че си възпитан и имаш добри обноски.

 

5. Започни да си говориш с нея – първото впечатление е много важно, затова внимавай как се държиш с нея. Направи ѝ комплимент за външния вид, но нека бъде само един, защото ако са няколко, ще изглеждаш доста неискрен. Препоръчително е разговорът да е свързан с нещата, които тя харесва.

 

6. Разменете си телефоните – ако усетиш, че нещата между вас вървят добре, поискай телефонът ѝ. По-лесно е да ѝ вземеш Facebook-а, но ние ти препоръчваме да поискаш телефонния ѝ номер, за да бъдеш различен от повечето момчета.

 

7. Бъди готов да те отрежат – няма как всеки да те харесва и това е нещо напълно нормално. Затова се приготви и за варианта нещата да не се получат и тя да не иска да ти даде телефонния си номер. Не го приемай лично и не се ядосвай, навън има толкова много красиви жени, които с удоволствие биха прекарали свободното си време с теб.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия