Той ли е вашата истинска любов?

2011-12-17 22:34:00
Той ли е вашата истинска любов?

Няма човек, който да започва връзка и да е наясно дали това ще бъде човекът, с когото ще прекара остатъка от живота си или просто поредния любим, който ще остане в миналото. Дами, вижте кои са основните фактори, които осигуряват на човек да има щастлива и продължителна връзка:

1. Винаги ви подкрепя - много е важно любимият ви човек да ви подкрепя във всяко едно начинание, а не да ви кара да се чувствате гузни, че се заемате с нови занимания и му отделяте по-малко време. Ако искате да получите по-висок пост в работата или пък да отидете на рафтинг и т.н., много по-приятно ще ви е да постигнете тези неща, ако знаете, че вашата половинка ви подкрепя и се радва за успехите ви и когато сбъдвате мечтите си. Когато двама души се обичат истински, те не се задушават един друг със забрани, които си налагат, ами се подкрепят и се радват за щастието на другия. Ако вашият любим не разбира желанията ви и заради това не ви подкрепя, може би просто нямате еднакво виждане относно нещата от живота.

2. Знаете недостатъците му и въпреки това го обичате от цялото си сърце - принцът на белия кон съществува само в приказките. Хубаво е човек да осъзнае, че неговата половинка никога няма да бъде идеална. Ако знаете отрицателните черти на своя любим и въпреки това го обичате, значи любовта ви е истинска, а не просто временно привързване.

3. Умее да ви накара да се усмихнете - жените харесват мъже, които имат чувство за хумор. Ако вашият любим умее да ви кара да се усмихвате, да се забавлява с вас и да разведрява всяка една ситуация, то няма как да не го обичате и да сте щастливи, че имате такъв положителен човек до себе си. Няма жена, която да не е щастлива, ако връзката й е изпълнена с много смях и забавления.

4. Щастлива сте, когато сутрин се събудите до него - за вас няма по-хубав момент от този, когато сутрин се събуждате, отваряте очите си и виждате своя любим.  Имате желание да го целунете за "добро утро", да го гушнете и не можете да си представите да се събудите до друг. Ако това е така, то определено това и любовта на живота ви.

5. Той ви смята за красива, дори когато сте без грим - сигурно смятате, че ви лъже и че всъщност не ви харесва, но е доста възможно той да казва самата истина. Мъж, който постоянно изисква неговата половинка да е гримирана, с прическа и хубави дрехи, е по-скоро влюбен в нейната външност, отколкото в характера й. Истински ви обича този, който ви харесва дори когато сте облечени с анцуг.

6. Не виждате други мъже, освен него - когато човек е истински влюбен, той не гледа на другите около себе си като на сексуални обекти. Вече не забелязвате колко красиви съученици/колеги имате, не виждате красивия продавач в магазина, момчето, което живее срещу вас и т.н. За вас най-красивият мъж е вашият.

7. Имате едни и същи мечти и желания - вие искате да си имате три деца, вашият любим също. Обичате да пътувате и да опознавате света, вашият любим също. Няма нищо по-хубаво от това да имате едни и същи искания и очаквания от живота и да се припокриват вашите цели и мечти. Всяка връзка има нужда от компромиси, за да не дойде моментът, в който човек губи своята индивидуалност, заради приспособяването си към другия.

8. Имате му пълно доверие - когато човек е истински влюбен, той има пълно доверие на партньора си, дори в предишни връзки да е бил лъган. Вашият любим, ако ви обича истински, ще направи всичко възможно, за да спечели вашето доверие и да не се притеснявате, че отново ще ви лъжат. Малко са хората, които вярват "на сляпо", но е хубаво да му вярвате максимално много.

9. Всички членове на семейството ви го харесват - като цяло не е важно какво мислят хората за вашия любим, но е хубаво той да бъде харесват от приятелите и семейството ви. Близките ни желаят най-доброто и тяхната преценка се основава на поведението на любимия към нас.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimshaa
преди 12 години

Определено всичко е вярно !

bonbonS
преди 12 години

За нас всичко е така

shanel15
преди 12 години

Всичко без 9...

TheBobqk
преди 12 години

някои неща са толкова измислени и баналнии .. ужас

mimsSss96
преди 12 години

За нас всичко е вярно без 9

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия