Любима секс поза според зодията [част първа]

2015-09-15 13:55:00
Любима секс поза според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Ако се чудиш дали гаджето ти го бива в леглото, то виж коя е любимата му поза за секс според зодията и си направи съответните изводи:

 

Овен – представителите на тази зодия си независими личности, които обичат да рискуват. Те харесват по-рисковите пози в секса. Най-подходяща за тях е позата „люлеещ се стол“, при която мъжът сяда нормално на стол, като за предпочитане е да бъде люлеещ се. Жената сяда в него с лице, след което слага краката си на седалката на стола до бедрата на мъжа.

 

 

Телец – телците обичат по-невинната страна на секса. Те са изключително независими и щедри по време на секс, което се цени от техните партньори. Тяхната любима поза е най-комерсиалната, а именно мисионерската.

 

Близнаци – представителите на тази зодия имат много богато въображение и са доста енергични, затова и обичат да правят страстен и непредсказуем секс. Тяхната любима поза е „скачени съдове“. При нея жената ляга по лице на ръба на леглото, като за предпочитане е то да е ниско, за да може да се облегне с ръце на пода. Мъжът се качва върху нея и прониква.

 

Рак – те са доста непредсказуеми по време на секс. Един път са романтични, друг път искат по-груби ласки. Най-подходящата за тях поза е, тази, в която жената е отгоре и диктува темпото.

 

Лъв – лъвовете обичат дългата любовна игра, по време на която се раздават доста и нажежават атмосферата. За тях най-хубавата поза е „лъжички“, при която жената ляга на една страна, а мъжът ляга зад нея.

 

Дева – девите са доста аналитични и прецизни личности. Тяхната любима поза е „изправен тигър“. При нея жената застава на ръце и крака, както за кучешката поза, но е на ръба на леглото. Мъжът е изправен зад нея.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия