Държанието, с което му показваш, че той не те интересува [част втора]

2015-09-24 19:02:00
Държанието, с което му показваш, че той не те интересува [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички знаем, че първите срещи между една двойка винаги са придружени с играта на мишка и котка – ти се дърпаш, той настоява. Това ти харесва, нали? Да, това е много добър начин да разбереш дали момчето наистина има някакви намерения към теб, но замисляла ли си се, че по едно време писва и с това поведение ти го отдалечаваш, вместо да го привличаш? Сега ще те запознаем с факторите в твоето поведение, които го карат да си мисли, че ти само си играеш с него и реално той те не интересува:

 

Отхвърляш предложението му за среща, само за да си мисли, че си заета. Искаш да си помисли, че имаш интересен живот и не чакаш само него, за да излезеш и да се забавляваш. Да, обаче неговият интерес към теб рязко ще спадне, тъй като така гo отдалечаваш от  себе си. Следващи покани за срещи едва ли ще получиш от него.

 

Отговаряш му с по една дума. Тази тактика винаги действа, за да вбесиш някого, но момче, което иска да те опознае и да се получи нещо между вас няма да издържи дълго в обкръжението ти при положение, че не искаш да разговаряте. Не забравяй, че комуникацията в една връзка е най-важна. Той просто ще потърси друга приятна женска компания, която ще откликне на желанието му за разговор.

 

 

Той започва да иска нещо повече от теб, а ти му казваш, че се нуждаеш от време. Най-вероятно си мислиш, че той иска само секс, но момче, което те кани на срещи и ти пише редовно, със сигурност иска повече от секс. Ако ти не искаш, кажи му го. Но след като сте стигнали до фаза, в която той започва да си иска, значи си му дала сигнал да го направи. Не му отказвай, само за да го разиграваш, защото го губиш.

 

Прибираш се рано. Това е най-сигурният начин да накараш едно момче да си помисли, че не го интересуваш. Ако ти е приятно с него, няма да искаш да се прибираш. Отърви се от предразсъдъците си и не прекъсвай срещата преди да е започнала.

 

Ако наистина харесваш момчето, което търси близост с теб, но те е страх, че не гледа на теб сериозно, има и други начини, освен игричките, по които можеш да разбереш какво иска той. Просто бъди честна с него и му сподели страховете си, както и какво искаш. След това всичко е неговите ръце и той ще ти подскаже какво иска.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия