Как можем да заздравим връзката си?

По принцип,   здравите връзки остават такива само с помощта на много  нежност, любов и грижи и от двамата партньори.  Тъй като  малко от хора имат време да четат книги  и да се упражняват  в поддържането на &nbs

2011-10-26 22:29:56
Как  можем да заздравим връзката си?
По принцип,   здравите връзки остават такива само с помощта на много  нежност, любов и грижи и от двамата партньори.  Тъй като  малко от хора имат време да четат книги  и да се упражняват  в поддържането на  успешна връзка,  вместо да се опитвате да срутвате всичко и  после да се опитвате да го  построите отново, най-добре е, независимо дали сте заедно от много години или сте отскоро двойка с половинката си, можете да се възползвате от някои прости техники.

Едно от най-важните неща е , като начало,  да се опитате да замените  личното местоимение ‘аз’ с ‘ние’. Това ще има особено позитивно влияние върху връзката ви. Проведено изследване, проведено със 154 двойки, сочи, че тази проста промяна има забележително въздействие. Установено е, че  двойките  се държат по-позитивно едни към други и демонстрират по-нисък психологически стрес.

Много важно е да цените партньора. Едно обикновено ‘благодаря’ може да значи много и то окуражава партньора да продължи да търси и задоволява нуждите ви. В крайна сметка,  никой не иска да бъде възприеман за даденост. Така че,  бъдете благодарни за малките неща.

Най-добре е да започнете деня си със сутрешно    гушкане в  леглото. Можете да си навиете часовника /телефона/ за пет минути по-ранно  събуждане и  да започнете деня заедно  - независимо дали мълчите или просто се гушкате, докато гледате изгряващото слънце. .. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия