Държанието, с което му показваш, че той не те интересува [част първа]

2015-09-22 12:03:00
Държанието, с което му показваш, че той не те интересува [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички знаем, че първите срещи между една двойка винаги са придружени с играта на мишка и котка – ти се дърпаш, той настоява. Това ти харесва, нали? Да, това е много добър начин да разбереш дали момчето наистина има някакви намерения към теб, но замисляла ли си се, че по едно време писва и с това поведение ти го отдалечаваш, вместо да го привличаш? Сега ще те запознаем с факторите в твоето поведение, които го карат да си мисли, че ти само си играеш с него и реално той те не интересува:

 

Чакаш определено време да му пишеш или звъннеш, след като той те е потърсил. Той ти е отговорил 2 минути, вместо веднага, след като ти си му писала и сега го наказваш. Не издребнявай. Момчетата се интересуват много повече от това какво си им написала, не си мисли, че ще изглеждаш глупаво ако му отговориш веднага. Напротив, това ще му хареса и ще продължи да ти пише.


Не оценяваш неговите усилия. Момчетата се притесняват доста на първа среща, дори да изглеждат по-уверени. Отегчената ти физиономия, която е трик, за да го накара да ти даде още, може да го депресира. Играй честно, ако ти харесва ресторанта – кажи му го, ако харесваш ризата, която носи – направи му комплимент. Определено го заслужава.

 

 

Прекалено си егоцентрична. Това е голяма грешка, тъй като той много сериозно ще се замисли дали да излезе втори път с теб. Никой не иска да се забърква с човек, който е обсебен от себе си.


Игнорираш го. Тази тактика никога не е печеливша. Момчетата имат голямо его, а ти се опитваш нарочно да го удариш точно там. Когато той види, че не му обръщаш внимание, само за да си играеш с него, той ще си намери момиче, което няма да постъпва така с него и ще оцени усилията му.


Когато сте заедно винаги прекъсваш разговора ви, за да кажеш „здрасти” на някого. Да, известна и си познаваш много хора. Но него това го дразни, особено, когато го правиш нарочно. Не прекалявай, той ще си помисли, че се интересуваш повече от хората около теб, вместо от него.


Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия