Кои са ключовите моменти в една връзка [част втора]

2015-09-13 11:52:00
Кои са ключовите моменти в една връзка [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Има моменти, които са ключови за една връзка. Веднага би се сетил/а за събития като годеж, сватба и поява на дете. Разбира се, тези неща се случват на по-възрастните хора, а сега ще говорим за ключовите моменти в живота на тийнейджърите.

 

Осъзнаваш, че много голяма част от твоите вещи са у тях, както и обратното. Това е проблемът на двойките, които не живеят заедно. Той/тя идва да преспи у вас, както и ти ходиш в тях. Трябват ви по още една четка за зъби, други тоалетни принадлежности, дрехи, аксесоари. Разбира се, при жените вещите са много повече, дамите ползват всякакви козметики и имат повече дрехи. Това е ключов момент от връзката ви, защото осъзнаваш, че почти всяка нощ сте заедно, въпреки че не живеете заедно, преспивате в дома на единия от вас.

 

 

Първият път, в който се грижиш за него/нея, когато е болен/болна. Това е нещо, което никой не ти казва, че ще се случи, нещо, за което не мислиш. В началото на връзката, когато един от вас се разболее, просто си седи вкъщи и не излиза. След няколко месечна връзка, вероятно ще отидеш да го/я навестиш и ще донесеш супа. Но едва след като сте достатъчно близки и влюбени, ще останеш при него/нея и ще се грижиш, ще му/ѝ помагаш.

 

Моментът, в който един от вас е твърде изморен, за да правите секс. Вероятно винаги, когато се виждате, се стараете да правите секс. В повечето случаи при тийнейджърите е проблемно, защото живеят с родителите си и няма как да се усамотят. Идва един момент, в който не се притесняваш да признаеш, че си страшно изморен/а и нямаш сили да правиш секс. Не се притеснявай от това, защото всеки има такива моменти.

 

Когато разкажеш за тъмната страна в твоето семейство. Всяко семейство има тайни, които рядко биват споделяни. Баща насилник, майка невротичка или смърт на близък роднина са само едни от семейните несгоди и проблеми, които се срещат много често. Тийнейджърите се притесняват и често крият тези проблеми. Ако се почувстваш готов/а и ги разкажеш на гаджето си, това е друг ключов момент във връзката. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия