Местата, на които не бива да правиш секс

2015-09-19 15:50:00
Местата, на които не бива да правиш секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Младите двойки все по-често търсят да разнообразят леглото с други интересни места, където да правят секс. Но колкото и романтично и интересно да ти се струва да правиш секс на някои места, ето тези, на които не бива да го правиш по една или друга причина.

 

В химическа тоалетна. Причините са очевидни. Разбираемо е, че при младите хормоните бушуват и внезапните пориви на възбуда могат да ги обхванат спонтанно и светкавично, но тези тесни, пластмасови кабинки биха били ужасяващ избор. Тези тоалетни са използвани от хиляди хора преди вас. Мръсни са и можете да хванете най-различни инфекции, от които няма да се отървете скоро и безболезнено. Пък и едва ли някой го възбужда място, което мирише ужасно и няма дори вода и пространство.

 

На плажа. Гледайки филми, вероятно много пъти си си представял/а колко романтично би било да го направиш и ти там. Не е препоръчително. Животът не е филм, поне не в този смисъл. Освен, че пясъкът ще полепне навсякъде, може да се замърсите и това да стане причина за някоя инфекция. Все пак, ако сте решили да пробвате, носете много хавлии със себе си и се уверете, че няма песъчинки по гениталиите.

 

На балкона. По принцип няма какво да се случи, освен съседите ви да станат свидетели на живо порно, но там също не е безопасно, особено когато сте пийнали. Колкото и абсурдно да звучи, млада двойка от Лондон пада от балкона, след като се опитва да прави секс там. Внимавай!

 

 

В морето. Това също е доста желано място за правене на секс, но едва ли ще ти се струва толкова интересно, след като се замърсиш и прекараш известно време в болницата. Попадането на вода във вагината със сигурност доведа след себе си хиляди проблеми, какво остава за морската вода, в която живеят видими и невидими микроорганизми.

 

В басейна. Никога не си прави този експеримент, защото водата в басейна съдържа хлор, а тази съставка кара вагиналното ти pH да се промени драстично. Това води до образуване на рани, инфекции и болести.

 

В колата. Отново си представи сцена от филм, нали? Или просто нямате търпение да стигнете до вкъщи, за да си доставите удоволствие в леглото. На всички ни е известно, че сексът предизвиква у хората еуфория, а това на пътя изобщо не е добре, защото може да предизвика инциденти. Така че, най-добре, изчакайте до вкъщи.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия