Най-нестандартните места, където хората правят секс [част първа]

2014-08-04 11:49:00
Най-нестандартните места, където хората правят секс [част първа]
Снимка: Dreamstime

Повечето хора са наясно, че сексът е важен и трябва да им доставя нужното удоволствие, за да може връзката помежду им да е ОК и да се развива. Затова и голяма част от двойките полагат усилия, за да разнообразяват сексуалния си живот. Виж едни от най-странните места, където влюбени са се отдавали един на друг:

 

В болница – повечето хора свързват това място с негативни емоции, но има хора, които виждат потенциално място за правене на секс. В болниците има доста празни стаи, които са подходящи за правене на секс на публично място, особено ако единият от двойката е пациент и е настанен в самостоятелна стая. Всеки знае, че в болничните заведения персоналът е постоянно зает и не обръща внимание на пациентите, освен ако нямат нужда от това. Така че при добро желание, винаги може да се усамотиш с половинката си, стига, разбира се, здравословното ѝ състояние да го позволява.

 

 

В съблекалня – в днешно време не е трудно човек да намери свободна съблекалня и да се отдаде на страстта. В повечето магазини в моловете хората сами си взимат дрехите, които искат да премерят и достъпът до съблекалните е свободен. Това дава прекрасна възможност на влюбените, които обичат да експериментира, да намерят подходяща пробна, която не се набива на очи и да се отдадат един на друг.

 

На паркинг – да правиш секс в автомобил не е най-комфортното нещо на света, но определено си заслужава неудобството. Само не забравяй, че сексът на обществени места е забранен, така че не бива да ви виждат непознати хора, особено униформени.

 

В киното – стига да няма много хора или поне да не са близо до вас и да ви виждат, няма нищо лошо да разнообразиш сексуалния си живот, като правиш секс в киното. Със сигурност това, което ще правиш с гаджето, ще е в пъти по-хубаво и интересно от филма, който дават.

 

В обществена тоалетна – в България повечето тоалетни миришат доста неприятно и затова не са много двойките, които обичат да практикуват секс на такова място. Ако все пак ти се иска да опиташ, потърси тоалетна, която не мирише от километри.

 

На работа – доста хора си фантазират за секс на работното място, но не са много тези, които биха рискували работата си заради удоволствието. Но рискът определено си заслужава, защото адреналинът е на макс!

 

В кола с други пътници - да правиш секс в автомобил не е екстремно нещо, но нещата значително се променят, когато там има и други хора. Най-лесно става, когато се возиш в лимузина, но не всеки има възможност да си позволи този лукс. В петместна кола обаче трудно ще останеш незабелязан от шофьора, но ако ти стиска – опитай!

 

На мотор – разбира се, няма как това да се случи, докато моторът е в движение, но и когато е паркиран изживяването е достатъчно вълнуващо.

 

 

В автомобил, докато шофираш – това е изключително опасно начинание, затова ние те съветваме да го пропуснеш. Не забравяй, че докато шофираш ти носиш отговорност за себе си и за живота на хората около теб - другите шофьори и пътниците. Определено не си заслужава да катастрофираш заради едното удоволствие!

 

По време на сватба – на такива церемонии доста хора се разнежват и ги удря на романтика. Затова и на доста сватби се прави секс, много секс!

 

В църква – това определено не е подходящо място за правене на секс, но именно това се харесва на доста хора и ги възбужда. Не са малко двойките, които са разнообразили сексуалния си живот, правейки секс в църква.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Amaria der Khaibte
преди 9 години

Един умен гущер си задава въпроса защо всяка втора статия в този сайт ни информира за половата система.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия