Позата, в която спиш с гаджето, показва каква връзка имате

2015-09-08 16:59:00
Позата, в която спиш с гаджето, показва каква връзка имате
Снимка: iStock

Всяка двойка има поза, в която обича да спи. Виж кои са най-честите и какво говорят те за взаимоотношенията между партньорите:

 

 1. По корем – ако и двамата спите по корем, то явно сте отскоро заедно и не можете да се отпуснете напълно, когато сте насаме. Тялото ви показва, че сте несигурни относно връзката си и се притеснявате да не бъдете наранени. Спите така, защото не искате партньорът ви да навлезе в личното ви пространство.

 

2. Гръб в гръб – вие имате стабилна връзка и знаете това. Чувствате се добре заедно и уважавате личното пространство на партньора си. Уверени сте в себе си, затова не ви пречи и на двамата да спите по този начин.

 

 

3. С гръб към партньора – ти си с гръб към него, а той е зад теб и те е прегърнал. Тази поза ясно показва, че гаджето ти те закриля, но и че в същото време е властна натура и иска да контролира връзката ви.

 

4. Главата на единия е на по-високо от тази на другия – това показва, че единият от вас е доминиращ във връзката или поне така му се иска. В началото тази поза може да не те притеснява, но с течение на времето ще се убедиш, че тя наистина издава наклонностите на гаджето ти да бъде „шефът“.

 

5. Той е по гръб, а ти си близо до него с глава, облегната на гърдите му – това определено е най-романтичната поза за сън. Тя показва, че си уверена в партньора си, както и той в теб.

 

6. Спите в двата края на леглото – така спят независимите личности. Тази поза обаче може да показва, че имате проблеми във връзката и сте загубили страстта помежду си.

 

7. Заспивате лице в лице – тази поза показва, че двамата сте много привързани един към друг. Връзката ви е много повече от физическа и имате нужда да виждате партньора си постоянно, дори нощно време, когато се събудите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия