Това, което не трябва да правиш, когато споделяш леглото си с някого

2015-09-14 19:03:00
Това, което не трябва да правиш, когато споделяш леглото си с някого
Снимка: freedigitalphotos.net

Отношенията във връзката ви говорят много за самите вас. Дори да не си се замислял/а, това се случва и докато спите. Виж нещата, които не трябва да правиш, когато не си сам/а в леглото.

 

Не взимай завивките само за себе си. Всички сме го правили несъзнателно. Но когато го правиш постоянно, опитай се да го поправиш. Когато се събудиш през нощта и видиш, че единствения завит на леглото си ти, сподели завивката си с него/нея, това ще бъде твоят съвестен начин да кажеш „извинявай”.

 

Престани да хъркаш. Нали знаеш, че няма нищо по-вбесяващо от това да се опитваш да заспиш и да не можеш, защото някой до теб хърка? Или пък не, защото точно ти си човекът, който винаги го прави. Има много начини да престанеш да хъркаш, обърни се на другата страна или просто отиди в другата стая.

 

 

Ако ти текат слюнки по време на сън не се доближавай много до него/нея. На никой не би му станало приятно да се събуди омазан с чужда слюнка, дори това да бъде най-близкия ти човек.

 

Избягвай изкушението да превземеш цялото легло докато той/тя е до тоалетната. По закон ти принадлежи само половината от леглото.

 

Ако не можеш да спиш, а партньорът ти е дълбоко заспал, няма нищо лошо да се преместиш в другата стая. Той/тя спи, така че няма да разбере.

 

Не спете залепени един до друг през цялата нощ. Ако единия от вас винаги е топъл или студен, другия не бива да страда от това.

 

Пери чаршафите. Ако редовно правиш секс на тях и се потиш в леглото всяка нощ с различен човек, няма нищо по-отвращаващо от това да не си переш чаршафите.

 

Ако сте изцапали леглото по време на секс, също е доста препоръчително да изпереш чаршафите. Изобщо не е приемливо да спиш на чаршафи с петна от сперма и да не ти прави впечатление. Също така, тупай ги от време на време. Всички ядем в леглото, дори да избягваме на го правим. Важно е да махаш трохите, останали по чаршафите след ядене.

 

Ако партньорът ти не е от най-любвеобилните, не му се сърди. Това не означава, че не му харесва да бъде с теб, просто хората са различни и някои се нуждаят от повече лично пространство. Има хора, на които им харесва да се гушкат постоянно и такива, които това ги задушава.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
an7raks
преди 8 години

Кефи ме това с хъркането... :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия