10 причини, поради които тя крие, че гледа порно [част втора]

2015-09-13 14:54:00
10 причини, поради които тя крие, че гледа порно [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Много често мъжете се питат дали жените гледат порно. Ако попиташ приятелката си, тя категорично ще отрече. Същото важи и за най-добрата ти приятелка или мацките от твоята компания. Рядко жена ще признае, че гледа порно, а шансът да сподели какво точно харесва клони към нула. Истината е, че жените гледат порно. Разбира се, много по-рядко от мъжете, но определено гледат. Защо не си признават?

 

Страх от погрешно мнение. Повечето момичета силно се влияят от мнението на околните и то за тях е изключително важно. Разбира се, момичетата не си признават, че е така. Затова са склонни да скрият много неща от своя личен живот, просто защото не искат да оставят погрешно впечатление у хората около себе си. Порно индустрията се концентрира върху мъжете, защото те са основните потребители на порно и гледат много често. Дамите вярват, че ако признаят, че гледат порно, ще създадат лошо впечатление.

 

 

Мистерия. Жените обичат да бъдат мистериозни, защото така предизвикват мъжкия интерес. Те не обичат да говорят с мъжкия пол за сексуалните си изживявания, още по-малко ако са самостоятелни. Една жена няма да си признае, че мастурбира, какво остава за гледане на порно филми.

 

Защото нито една жена не си признава. Дамите се интересуват от чуждото мнение, особено на приятелките си. Нито една от тях няма да каже, че гледа порно, изобщо няма да се получи такъв разговор между момичета. Така повечето просто не говорят за това и смятат, че другите момичета вероятно не си падат по порно.

 

„Хмм, познавам ли те?” Този въпрос витае в главата на всяка жена, която се замисля дали да не сподели нещо по-пикантно от своя сексуален живот. Дори темата на разговор да е за порно, тя просто ще си мълчи и няма да каже нищо, защото смята, че е рисковано, като се има предвид, че не те познава достатъчно добре.

 

Дамите просто не искат мъжете да знаят. Тя иска да изглежда нежна, красива, мила в твоите очи. Вярва, че ако ти признае, че гледа порно, ти ще я помислиш за мръсница и ще съсипе представата ти за невинно и обичливо същество.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
vivianmum18
преди 8 години

млъквайте да ги в затвора си

ДОТА
преди 8 години

Дори темата на разговор да е за порно, тя просто ще си мълчи и няма да каже нищо=========================================Любимия ми начин да ги накарам да млъкнат


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия