Първите срещи, които мъжете мразят [част първа]

2015-09-10 18:09:00
Първите срещи, които мъжете мразят [част първа]
Снимка: Freedigitalphotos.net

Запознала си се със страхотен сладур и нямаш търпение да излезете на среща. Чудиш се къде да отидете и да се позабавлявате, да се опознаете и да си поговорите. Време е за първата среща, а дори нямаш представа къде ще бъде тя и как ще протече. Какви са първите срещи, които мъжете мразят?

 

Speed dating. Този начин на запознанство стана популярен и в България, а по света е известен от много време. Състои се в организирани срещи, които имат определено време – няколко минути. През това време трябва да се опознаете и да прецените дали се харесвате. Мъжете не харесват този начин на запознанство, защото е прекалено изкуствен. Освен това е много по-приятно да се опознаеш с един човек за повече време, а не да се опитваш да резюмираш живота си в две минути.

 

 

Катерене. Рядко ще се случи мъж да предложи на бъдещата си приятелка, като място на първата им среща да бъде планината. Глътка въздух извън града може да е добра идея, но не и на първа среща. Особено неподходящо е катеренето или дори обиколка по Витоша, защото така няма да може да се опознаете, а най-много да се издразните един на друг.

 

Галерии. Повечето жени дават идея да се посети новооткрита изложба и смятат, че това е идеално. Всъщност не е. Хората имат различен усет за изкуство, някои дори нямат такъв и не бива да очакваш, че всеки би се радвал да посети галерията заедно с теб. Хубаво е първо да се опознаете, а после да ходите на такива места, за да знаете какво ви харесва.

 

Опера. Определено е много неподходящ избор. Когато отидете на такова мероприятие, ще можете да си говорите изключително малко. Другият минус е, че някои опери са много тежки и изобщо не са леко и забавно представление. Възможно е да отегчиш новия си приятел, вместо да му покажеш, че си изискана млада дама, която е взела билети за опера в събота вечер.

 

Музей. Вероятно не си ходила скоро в музеите в твоя град и мислиш, че е идеално решение да ги обиколите заедно на първата ви среща. Грешка! Това е романтично, само ако сте двойка и се познавате добре. Идеята на първата среща е за да се опознаете, а не да се запознавате с история или други науки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия