Причините, поради които е по-добре да разкараш гаджето

2015-08-31 11:29:00
Причините, поради които е по-добре да разкараш гаджето
Снимка: iStock

Има мъже и жени, които си заслужават като хора и е добре да бъдат част от живота ти. Но има и такива, които е по-добре да го напуснат колкото се може по-скоро. Как да разбереш гаджето ти от кой от двата вида е и дали връзката ви си заслужава или е загуба на време? Виж няколко насоки, които най-вероятно ще ти отворят очите:

 

Говори за бившето си гадже – почти всеки си е имал бивши гаджета и интересни истории, свързани с тях. Това обаче не означава, че трябва да споменава имената им при всеки удобен момент. Особено на последното си гадже. Ако забележиш, че половинката ти често говори за бившия/бившата си, замисли се дали не играеш ролята на утешителна награда и дали не сте заедно, защото не може да бъде с него/нея или иска да го/я кара да ревнува и по този начин да си го/я върне.

 

 

Изневерява ти – да изневериш е нещо човешко, но дали човекът заслужава прошка зависи от най-различни причини. Като цяло повечето връзки се разпадат, когато единият от партньорите изневери и другият разбере. Трудно е да бъдеш с човек, на когото нямаш доверие, а как да имаш такова, ако са ти изневерили?

 

Зависим/а е от теб – мъжете и жените, които са зависими от гаджетата си, не са особено приятни за връзка. Те искат да прекарват цялото си свободно време с теб и не ти дават възможност да имаш време за себе си и за приятелите си. Зависимите гаджета са изключително обсебващи и е по-добре да си нямаш вземане-даване с тях.

 

Държи се егоистично – всеки път, когато отидеш при гаджето си, за да му разкажеш някаква интересна история или нещо, което ти се е случило, то не те изслушва и бърза да смени темата с някоя, в която то е главен герой. Ако половинката ти поставя винаги своите интереси на първо място, то явно не се интересува от теб и твоя живот. А заслужава ли си да бъдеш с човек, който не се интересува от теб?

 

Комуникацията ви куца – много е важно двамата партньори да имат за какво да си говорят и да не прекарват времето си заедно, мълчейки. Когато комуникацията не е на ниво, връзката няма как да бъде пълноценна и е въпрос на време да се разделите.

 

Не се чувстваш добре, когато сте заедно – причините за това може да бъдат най-различни – постоянно мрънка, винаги намира за какво да те критикува, кара те да се чувстваш недостоен/недостойна за нея/него. Няма смисъл да бъдете заедно, при положение, че това не ти доставя удоволствие.

 

Винаги ти поемаш вината – без значение кой е виновен, всеки път той/тя обвинява теб. Има хора, които нарочно се държат кофти с половинката си, защото смятат, че ако гаджето им издържи на най-лошото им поведение, значи той е човекът за тях. Ти готов/а ли да участваш в този експеримент?

 

Няма време за теб – всеки път, когато поискаш да се видите, гаджето ти те отрязва, като твърди, че няма време. Истината е, че когато човек е влюбен, той ще намери време, дори да има най-натоварения график в света. Неслучайно хората са казали: „Когато човек има желание – намира начин, ако ли пък не – причина“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия