Защо трябва да се чувстваш облекчен/а след раздяла с гаджето

2015-05-08 16:57:00
Защо трябва да се чувстваш облекчен/а след раздяла с гаджето
Снимка: freedigitalphotos.net

Разделите са нещо нормално, което ни носи болка и тъга, но са част от живота. Постоянно се разделяме и се срещаме с нови хора. Това могат да са приятели, с които спираме да общуваме, роднини, с които губим връзка или любови, които просто се изчерпват. Да се разделиш с гаджето е нещо трудно, но се преживява. Защо трябва да чувстваш облекчение след раздяла с гаджето?

 

Вече не си задушен/а от връзката си. Почти всяка връзка става задушаваща преди своя край. Партньорите ясно усещат какво предстои да се случи и че няма бъдеще в отношенията им, дори да не си го признават. Така връзката става бреме, което пречи, става досадна и тежка. Когато се разделиш с гаджето, се чувстваш свободен.

 

 

Ако е имало насилие. За съжаление рядко говорим за насилието в една връзка. Повечето хора смятат, че ако няма физическо посегателство, тогава няма тормоз. Всъщност тормозът може да е и психически, а това не е за подценяване. Ако гаджето ти те е тормозело по някакъв начин, сега определено можеш да си отдъхнеш.

 

 

Вече не си привлечен/а от партньора си. Когато любовта си отиде, желанието за секс бързо се изпарява. Това е голям проблем в едни отношения, защото ако сексът куца – нищо не е наред. Прави ти се секс, но гаджето ти вече те отблъсква и не можеш да си представиш да си легнеш с него/нея. Когато се освободиш от тази връзка, можеш да се насладиш на нови прекрасни преживявания и много секс.

 

Изневяра. Не бива да толерираш връзка, която е разбита чрез изневери и лъжи. Една от най-честите причини, поради която хората се разделят, е именно изневярата. Ако не можеш да я преглътнеш, по-добре е да продължиш напред без този човек. Определено ще почувстваш облекчение, след като вече не сте заедно.

 

Необяснимо напрежение. Понякога неуспешната връзка сякаш носи едно напрежение, дори когато привидно всичко е наред. Сякаш постоянно си изнервен/а, нещо не ти дава покой и не можеш да се отпуснеш. След раздялата това усещане ще изчезне и ще си дадеш глътка въздух.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия