Факти за вагината, за които на мъжете не им пука

2015-08-20 13:39:00
Факти за вагината, за които на мъжете не им пука
Снимка: iStock

Доста жени се притесняват, когато свалят бельото си за пръв път пред момче. Да, истина е, че момчетата, също като момичетата, обръщат внимание на интимните части на партньорката си, но е и факт, че за тях вагината си е вагина и толкоз.

 

Виж няколко неща за вагината, които нямат никакво значение за мъжа:

 

Срамните устни – при всяко момиче те са различни, но няма значение дали са по-прибрани или отпуснати. Е, със сигурност не е яка гледката, когато жената стане на 70 години, но ти нямаш намерение да си лягаш с такива, нали?

 

 

Интимната прическа – да, наистина е по-добре, когато момичето се е постарало и се е обезкосмило, но ти би ли върнал девойка, която предпочита натуралния вид на интимните си части?

 

Цветът на вагината – какво значение има дали е червена, розова, лилава или бяла? Сякаш е по-важно да ти доставя удоволствие по време на секса, а не какъв цвят е.

 

Размерът на клитора – добре де, колкото по-голям е, толкова по-лесен е за намиране, но всъщност няма кой знае какво значение размерът му. Важното е да го намериш и да го стимулираш правилно и докато приятелката ти полудее от кеф.

 

Секс играчките – истината е, че някои мъже все още имат против участието на секс играчки по време на секс. Но защо? Какво лошо има, ако приятелката ти има нужда от допълнително стимулиране по време на секс? На нея със сигурност ѝ е кеф с теб, но това не ѝ пречи и да се заиграва и с други неща.

 

Размерът на оргазма – важното е да го има. Пък това, че при някои жени е по-мощен, а при други – не, не е от значение за мъжа. Все пак това не е нещо, което зависи от която и да е дама.

 

Овлажняването – при някои момичета го има този проблем, но добрата новина е, че се разрешава лесно с помощта на вазелин.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия