Съвети срещу бързо свършване [за момчета]

2015-08-19 14:51:00
Съвети срещу бързо свършване [за момчета]
Снимка: iStock

Като цяло младите момчета нямат проблем с преждевременната еякулация, но този проблем се среща при някои от тях. Според статистиката 30-40% от мъжете имат или са имали проблем с бързото свършване. Не се притеснявай и не се критикувай, това е проблем, който се среща и който има решение:

 

Дишай дълбоко – понякога мъжете свършват прекалено бързо, защото са напрегнати, притеснени и/или силно развълнувани. В такъв случай е добре да дишаш дълбоко, бавно и с пълни гърди.

 

 

Остави се в ръцете на гаджето си – остави нещата в нейните ръце, за да може да не си доставяш максимум удоволствие. Тя ще прави това, което на нея ѝ харесва, но шансът нейното темпо да бъде и твоето е минимален. Дамите обикновено се движат по-бавно от мъжете и предпочитат различни пози. По този начин ще изпитваш по-малко удоволствие и ще удължиш сексуалния акт.

 

Стоп и старт техника – тази техника се практикува от доста мъже. Когато един мъж усети, че скоро ще свърши, той се отдръпва от партньорката си или спира с тласъците за 20-30 секунди. Това време е напълно достатъчно, за да бъде отложена еякулацията. Хубавото е, че тази техника може да се прилага няколко пъти по време на акта, но не бива да се прекалява, защото рискуваш да не успееш изобщо да достигнеш до оргазъм.

 

Притискане – еякулацията може да се отложи, като леко притиснеш основата на члена. Това може да се прави както от теб, така и от партньорката ти.

 

Секс с презерватив – дори да сте гаджета от години и тя да използва противозачатъчни, задължително използвайте кондом, ако имаш проблеми с ерекцията. На пазара има презервативи, създадени точно за забавяне на ерекцията – те са по-дебели и са със специални лубриканти, намаляващи чувствителността.

 

Смяна на позите – колкото по-често сменяте позите, толкова по-бавно ще свършиш.

 

Алкохол – в никакъв случай не бива да се отрежеш, защото нито секс ще можеш да правиш, нито ще достигнеш до оргазъм. Няколко чашки обаче са ти разрешени. Те ще те отпуснат, ще премахнат стреса и ще повишат страстта. Малко количество алкохол забавя еякулацията, но не я убива.

 

Редовно самозадоволяване – ако искаш да си по-издръжлив по време на акта, хубаво е няколко часа преди това да мастурбираш. По този начин ще намалиш сексуалния си апетит и риска от преждевременна еякулация.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия