Въпросите, които жените искат да зададат, но се притесняват [част първа]

2015-08-22 15:01:00
Въпросите, които жените искат да зададат, но се притесняват [част първа]
Снимка: Dreamstime

Има много въпроси, които си задаваш, когато си с ново гадже. Интересуваш се от него, от отношенията ви, изобщо от комуникацията между двата пола. Но въпроси ти се струват притеснителни и изобщо не би посмяла да попиташ. Кои са тези въпроси?

 

„Какво искаш в леглото?“ Въпрос, който жените никога няма да зададат директно, но тайно ще се надяват мъжа да се досети и сам да сподели вкусовете си в кревата. Една жена никога не би попитала това, за да не се почувства евтина или лесно достъпна. Повечето жени се срамуват да говорят за секс, особено ако не се познават добре с партньора.

 

 

„Искаш ли да пробваш „това“ в леглото?“ „Това“ може да бъде всичко, което поискаш. Фетиши, дрехи, аксесоари, действия, пози и много други неща, които ти идват на ум, но се срамуваш да попиташ. Повечето дами не биха попитали директно и конкретно, но определено се интересуват от темата.

 

„Трябва ли да се бръсна/епилирам долу?“ Още един въпрос, който се срамуваш да попиташ. Космите в интимната област са нещо, което всеки притежава. Това дали ти ще ги махаш е личен избор. Разбира се, всеки човек има различни критерии за красота и някои мъже не приемат космите там за нещо естетично, на други пък им харесва. Затова ги носи така, както ти харесва на теб, за дас е чувстваш удобно в кожата си.

 

„Притесняват ли те стриите по тялото ми?“ Дамите много се притесняват от стриите или други кожни белези, които имат. Мъжете много добре знаят какво са стрии, защото те са присъщи и за тях. Една жена не би задала този въпрос, защото се страхува от отблъскващ отговор, но във всеки случай иска да чуе, че тя е красива и стриите изобщо не я загрозяват.

 

„На какво мирише вагината ми?“ Друг притеснителен въпрос, който не би задала. Това е много деликатна тема за всяко момиче, особено когато стане въпрос за орален секс. Важно е да знаеш, че ако усещаш неприятна миризма там долу, трябва да се консултираш с лекар, тъй като това може да е признак на някакво заболяване или инфекция. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия