Как да разбереш, че той НЕ си пада по теб?

2015-08-12 13:15:00
Как да разбереш, че той НЕ си пада по теб?
Снимка: iStock

Тийнейджърите често ходят по срещи и се запознават с нови хора. С някои от тях се харесват и се сближават, но с други нещата не се получават. Да ходиш по срещи всъщност е готино изживяване, стига да не се впрягаш, когато си харесаш някого, а той не отвърне на интереса ти. Мъже има много, така че няма смисъл да се ядосваш за глупости. За да не си губиш времето с някое момче, виж кои са най-ясните знаци, които показват, че той не си пада по теб:

 

Не се смее искрено – може да се познавате отскоро, но със сигурност ще успееш да различиш истинския от фалшивия му смях. Ако той се усмихва и се смее, само за да не те обиди, това показва, че е възпитан, но в същото време не си пада по теб. Ако те харесваше, каквото и да кажеш и направиш, той щеше да мисли, че е забавно.

 

 

Не ти пише – в днешно време писането във Facebook сякаш замени обаждането по телефона. Ако след срещата ви той ти пише, за да се увери, че всичко е ОК, ти му отговориш и той замлъкне, то явно няма интерес към теб. Когато един мъж си пада по една жена, той прави всичко възможно, за да привлече вниманието ѝ и си уговаря нова среща с нея, още по време на първата среща.

 

Говори спокойно за други жени – щом в твое присъствие говори или заглежда други жени, то явно ти не си му достатъчно интересна. Мъжете стават като коне с капаци, когато са в компанията на момиче, по което си падат. А на него постоянно му шарят очите ...

 

Рядко те гледа в очите – зрителният контакт от време на време е не само въпрос на възпитание, но и показва, че той те харесва. Когато един мъж си пада по една жена, той обича да я гледа в очите.

 

Не се интересува от настроението ти – ако на теб ти е тъжно или уморено, а на него не му пука, то това ясно показва, че на него не му пука за теб като цяло. Нямаш нужда от такъв мъж.

 

Докосва те приятелски – обърни внимание на местата, по които те докосва. Ако това са главата, гърба и раменете, то той по-скоро няма интерес към теб.

 

Цъка си постоянно на смартфона – да, в днешно време доста хора са зарибени и го правят, но редно ли е да го прави и когато е на среща с теб? Истината е, че ако му беше интересно, той със сигурност нямаше да се сети за телефона си.

 

Търси си оправдания – ако му предложиш два пъти да се видите и той и двата пъти то откаже по някаква причина - „Имам среща с класа“, „На фитнес съм“, „Не се чувствам добре“ и т.н., то той просто не иска да излезе с теб.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Luben Slavov
преди 8 години

Някой неща не са на 100% верни, но е така. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия