Секс слухове, които разбихме на пух и прах

2015-08-11 15:30:00
Секс слухове, които разбихме на пух и прах
Снимка: iStock

В днешно време сексът вече не е тема табу и за него се говори свободно. Както мъжете, така и жените често обсъждат пикантни неща, свързани с интимния живот. И въпреки че вече се говори спокойно на тази тема, има доста секс слухове, които продължават да витаят. Време е да ги разбием на пух и прах:

 

Партньорите с дългогодишна връзка не се самозадоволяват – не само, че не е вярно, но дори е точно обратното. Да, тези хора водят редовен сексуален живот, но просто мъжете и жените искат да изучават своето тяло, за да могат да правят невероятен секс с партньора си.

 

 

Мъжете имат по-голямо желание за секс – това не е точно така, може да се отнася за повечето мъже, но има и много жени, които не биха са спрели пред нищо, ако искат даден мъж. Също така трябва да се замислиш, ако приятелката ти постоянно е с главоболие и не иска да прави секс. Най-вероятно ѝ липсва привличане към теб, а не желание за секс.

 

По време на менструация не може да се забременее – шансът е по-малък, но въпреки това съществува. Затова не разчитай на този метод, ами използвай презервативи, които ще те предпазват както от нежелана бременност, така и от болести, предавани по полов път.

 

Той има големи ръце, значи има и голям пенис – истината е, че няма никаква връзка между двете неща. Така че вместо да гледаш ръцете му, по-добре обърни внимание на неговия характер и на отношението му към теб.

 

Може да получиш сърдечен удар по време на секс – доказано е, че по време на секс в тялото се получават процеси, които са полезни за сърдечно-съдовата система. Да, ако по принцип имаш проблеми със сърцето, може и да получиш удар по време на секс, но за останалите хора няма такава вероятност.

 

Няма мъж, който да не изневерява – първо, със сигурност има такива мъже и второ, това не се отнася само за представителите на силния пол. Както мъжете, така и жените могат да изневерят на партньора си по ред причини. При изневярата не е от значение полът, а характерът, чувствата и обстоятелствата.

 

Жените се възбуждат от мъже пред печката – първоначално сигурно ти се струва сладко, но всъщност дамите се възбуждат много повече, когато видят един мъж да ремонтира колата си, отколкото да прави вечеря. Явно въпреки еманципирания свят, в който живеем, жените се възбуждат повече от силни и сръчни мъже, а не от кулинари.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия