Отговори на въпроси, свързани с женската сексуалност

2015-08-16 17:14:00
Отговори на въпроси, свързани с женската сексуалност
Снимка: freedigitalphotos.net

Женската сексуалност е интересна и за двата пола – мъжете искат да разбират жените, а нежния пол иска да опознае себе си. Подбрали сме няколко важни и интересни въпроса, свързани със сексуалността и жените, които са любопитни на всеки тийнейджър.

 

Мастурбират ли жените? Да, но не си признават. Момчета, не очаквайте тя да ви се похвали, че мастурбира всяка вечер. Дами, не мислете, че най-добрата приятелка сама ще подхване тази тема и ще каже, че вечер се забавлява сама в леглото. Истината е, че това се случва и жените обичат да си доставят удоволствие сами, но се срамуват да го признаят.

 

Как жените се възбуждат? Мъжете могат да се възбудят само от една гола снимка или клипче, само при вида на голо/полуголо женско тяло. При дамите нещата не седят по този начин. Те изпитват сексуална възбуда от емоции, от чувства. Ако искаш да я възбудиш, постарай се да я накараш да се почувства добре, да види, че е харесвана, създай подходяща атмосфера.

 

 

Всеки път ли тя изпитва оргазъм? Мъжкият и женският оргазъм са много различни. Мъжът изпитва пик на удоволствие, когато изхвърля своята семенна течност. При жените не винаги има такова изхвърляне на течности. Много дами изпитват трудност да стигнат до оргазъм, случва им се много рядко. Други жени признават, че могат да свършат по няколко пъти при всеки полов акт. Ако тя не изпитва оргазъм, вероятно не е предразположена.

 

Съществува ли оргазъм, постигнат само чрез докосване на гърдите? Да, но се случва много рядко. Някои дами признават, че наистина им харесва и ги възбужда, когато партньорът им ги докосва по гърдите. Други казват, че това не доставя особено удоволствие и не биха изпитали оргазъм без да се стигне до стимулация и на други места. Всичко е относително, някои момичета казват, че могат да свършат по този начин.

 

Колко време е нужно, за да свърши една жена? Още един въпрос, на който няма как да се даде точен отговор. Жените имат нужда от различно време, за да изпитат върховно удоволствие. Според изследвания, средно една жена има нужда от около 15 минути, за да стигне до оргазъм. Разбира се, това е средна стойност и някои дами могат да бъдат задоволени и за 2 минути, други за 30 или повече.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия