10 въпроса, които мъжете искат да попитат жените, но не смеят [част втора]

2015-08-16 11:04:00
10 въпроса, които мъжете искат да попитат жените, но не смеят [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Има неща, за които никога не бива да питаш едно момиче. Някои въпроси могат силно да притеснят или дори да обидят една жена, дори да сте в началото на своята връзка. Кои са въпросите, които момчетата искат да зададат на жените, но не смеят?

 

„Искаш ли да го направим, въпреки че си в цикъл?“ Това е притеснителен въпрос за всяко момиче. Повечето дами смятат, че това е ужасен период от месеца, дори се срамуват от менструацията си и се стараят гаджето им да не вижда нищо, свързано с нея. Но момчетата не са толкова гнусливи, колкото си представяш и някои от тях с радост биха правили секс с теб, дори по това време на месеца.

 

„Харесваш ли бельото ми?“ Вероятно ти сама си купуваш бельото от доста време насам, но при момчетата това рядко се случва. В повечето случаи, за техните нови придобивки в гардероба, се грижи майка им. Това можеш да разбереш и сама веднага щом той си свали панталоните. Но мъжете се интересуват от мнението ти за новите му боксерки или слипове.

 

 

„По-добър ли съм в леглото от бившия ти?“ Това е въпросът, който той никога няма да зададе. Ако те попита нещо, свързано със секса с бившия, то ще е много по-завоалирано. Всеки мъж иска да се чувства уникален, да бъде най-добрия и ако трябва ще се състезава с всички останали мъже по света. Затова той има нужда да знае, че ти не си била с по-добър в леглото от него.

 

„Може ли да си разделим сметката?“ В началото на всяка връзка, особено на първите срещи, мъжът плаща цялата сметка. С течението на времето повечето двойки започват да си делят сметките или всеки да плаща своята част. Той се притеснява да те попита дали искаш да си разделите сметката и би откликнал на това предложение, само ако го чуе от теб. Иначе не би се осмелил, за да не го помислиш за мухльо.

 

„Имаш/имала ли си някакви болести, предавани по полов път?“ Вероятно повечето мъже биха предпочели сексът без презерватив, но истината е, че много от тях се страхуват от болести. Ако той си помисли, че е възможно ти да имаш някаква срамна болест, никога не би махнал презерватива. Но истината е, че той не би те попитал и би предпочел сигурността пред това ти да се обидиш от въпроса му.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ouroboros
преди 8 години

"В повечето случаи, за техните нови придобивки в гардероба, се грижи майка им...Но мъжете се интересуват от мнението ти за новите му боксерки или слипове."wtf -_-На кого над 15-16 майка му му купува бельото?Може и да има такива хора, но ако някой ще иска добро мнение от момиче за бельото му, ще си го купи сам.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия