Нещата, които трябва и не трябва да правиш по време на любовната игра

2015-08-05 13:15:00
Нещата, които трябва и не трябва да правиш по време на любовната игра
Снимка: iStock

Представителките на нежния пол обичат любовната игра, докато повечето мъже предпочитат да я прескочат и да преминат направо към същинската част. Това обаче не се харесва на жените, а и често те не могат да се възбудят достатъчно и да се насладят на секса с партньора си.

 

Момчета, вижте кои са нещата които трябва и не трябва да правите по време на любовната игра:

 

Не бъди прекалено тих – това, разбира се, не означава да я надвикваш, защото момичетата са тези, които издават повече звуци. Но и не бива да бъдеш прекалено тих, издавай някакви стонове от време на време, защото те ще подействат възбуждащо на партньорката ти.

 

 

Не бъди агресивен – в никакъв случай не проявявай агресия по време на секс, освен ако не си сигурен, че тя си пада по грубия секс. Също така, дори да правите агресивен секс, любовната игра не бива да бъде такава. Жените обичат да получават нежности тогава, а към страстните изпълнения да се мине по-късно.

 

Не се дръж така, сякаш не пропускаш любовната игра заради нея – тя ще усети, че не ти е приятно и бързаш да правите секс и със сигурност няма да ѝ стане приятно. Затова се постарай да прикриеш чувствата и емоциите си и се прави, че наистина ти е приятна любовната игра. А и реално тя няма как да не ти бъде, защото целуваш и си целуван от момичето, по което си падаш/обичаш.

 

Съблечи я ти – много по-секси ще бъде и за двама ви, ако ти свалиш нейните дрехи, а тя твоите. Е, ако е облечена с прекалено тесни дънки, сигурно ще се затрудниш, но поне се опитай. В никакъв случай обаче не разкъсвай дрехите ѝ, освен ако не са стари и не си сигурен, че няма да ти се сърди.

 

Не пропускай любовната игра – има момчета, които смятат, че тя не е важна както за тях, така и за момичетата. Това обаче не е вярно и неслучайно обръщаме внимание на тази ситуация.

 

Направи ѝ комплимент – ако е с ново бельо, задължително го отбележи и ѝ кажи, че ѝ стои адски секси. След това го свали ... може и със зъби.

 

Обърни внимание на гърдите ѝ – това е ерогенна зона при почти всяка жена. Малко са момичетата, които не изпитват удоволствие, когато партньорът им ги дарява с целувки именно там. Затова не игнорирай гърдите ѝ и като цяло се старай да обходиш с устните си цялото ѝ тяло.

 

Не се стряскай, ако на нея ѝ е много приятно – когато на една жена ѝ стане много приятно по време на любовната игра, тя се отпуска напълно и не се притеснява нито от звуците, които издава, нито от физиономиите, които прави. Затова не я гледай странно, ами я целувай и се радвай, че ѝ действаш така.

 

Не претупвай любовната игра – не е важно просто да има любовна игра, а тя да бъде достатъчно дълга, за да може момичето да се възбуди максимално и да бъде напълно готово за секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия