Какво искат жените в леглото [част първа]

2014-11-01 11:00:00
Какво искат жените в леглото [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога комуникацията между половете е много трудна и наистина има неразбирателство между момичетата и момчетата. Повечето момчета са директни и не разбират женските намеци. Затова понякога има проблеми във връзката: както в отношенията, така и в леглото. Сега ще помогнем на силния пол с няколко съвета. Какво искат жените в леглото?

 

Дайте си време. Проблемът на много момчета е, че тотално пренебрегват любовната игра. Ако искате да задоволите приятелката си, никога не пропускайте да я предразположите. Жените имат по-голяма нужда от ласки, нежност и предразполагане, за да се отпуснат и да могат да изпитат пълно удоволствие от секса. Направете преживяването още по-незабравимо, просто си дайте време за повече любовна игра.

 

Емоционална връзка. Жените изпитват повече удоволствие от секса, когато имат емоционална връзка с партньора си. Това не означава, че краткотрайните връзки, базирани на секса, не са добра идея. Просто жените се привързват по-лесно. Важно е да я накарате да се чувства обичана. Трябва да има усещане за близост, за да може тя да се наслади изцяло на секса.

 

Физическа връзка. Когато правите секс, телата ви се сливат в едно. Затова е важно да се чувствате добре. Трябва да се харесвате физически. Не мислете, че за жената не е важно да сте привлекателен, напротив. Освен това трябва да сте удобно позиционирани. Уверете се, че и на двамата ви е удобно и се чувствате добре. повечето жени харесват пози, в които има по-голям допир между телата.

 

Разнообразие и игри. Мит е, че само силния пол обича разнообразието в леглото. Самият секс е страстен, но всичко, което е твърде много, омръзва. Затова се опитвайте да внасяте разнообразие в леглото. Опитайте да съчетаете страст, разнообразие и игри. Момичетата обичат да си прекарват приятно в леглото, но това не включва само секс. Прегръщайте я, закачайте я, дразнете я, гъделичкайте я, съблечете я нежно.

 

Настроение. В повечето случаи момчетата винаги искат секс. При момичетата не е точно така. Нежният пол има нужда от повече настройка, преди акта. Затова трябва да се постараете. Можете да използвате готин парфюм, с който да я съблазните, да й направите масаж, като се фокусирате върху ерогенните зони или просто да я гушнете. Може да използвате и еротичен филм, който да повлияе и на двама ви. Няма писани правила, но запомнете, че нейното настроение много зависи от вашите действия. Ако знаете как да я предразположите, тя ще изпитва огромно удоволствие.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stoqn_Trakiev
преди 9 години

едно хубави големи суми запълват празнините в душата на всяка жена.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия