Заслужава ли той да му имаш доверие?

2015-08-05 21:01:00
Заслужава ли той да му имаш доверие?
Снимка: freedigitalphotos.net

Излизаш със страхотно момче и вече е ясно, че чувствата са взаимни. Но още не се познавате достатъчно добре, несигурни сте, искате да сте заедно, а има куп въпросителни. Най-големият е свързан с доверието. То се губи много лесно, а са нужни години, за да се изгради. Как да разбереш, че си струва да му имаш доверие?

 

Той винаги иска да си комуникирате. Той е насреща, имаш усещането, че винаги може да се отзове. Това е хубаво усещане, не бива да го бъркаш с обсесията. Ако усещаш подкрепата му, ако усещаш, че той винаги ще те изслуша, ще ти помогне, ще те подкрепи, можеш да му имаш доверие.

 

Гледа те в очите. Друго важно нещо – къде гледа, докато говори с теб? Хората, които не гледат в очите, не са искрени. Те просто се стараят да избягват погледа на другия, за да не се притесняват, докато лъжат. Ако той те гледа в очите, казва ти, че те обича и изглежда спокоен, довери му се.

 

 

Той сваля гарда. Повечето момчета се правят на железни, защото смятат, че да покажеш чувства, е слабост. Някои мъже не могат да проумеят през целия си живот, че признаването на чувствата, не те прави слаб. На силния пол им е нужно повече време, за да свалят гарда, но ако го направят, значи са искрени.

 

Той не флиртува/излиза с други жени. Мъжът може да е верен, но само ако иска да го направи. Може да изневерява поради много причини, едната е липса на чувства. Но ако един мъж те обича, той не би изневерил. Забелязваш ли гаджето ти да флиртува с други жени, излиза ли с приятелки/познати? Ако не го прави, той определено ти е много отдаден.

 

Иска да прекарва време с теб, приятелите и семейството ти. При много двойки съществува проблема с приятелите. Единият партньор не иска да излиза с приятелите на гаджето си, защото не ги харесва. Ако твоето гадже се опитва да стопи ледовете, иска да прекарва време с теб и хора от обкръжението ти, значи те обича.

 

Не полудява, ако искаш да видиш нещо в телефона му. Ако крие нещо, той няма да ти дава телефона си. Ще си намира оправдания, а ако случайно видиш нещо, ще се паникьосва. Щом ти дава свободно да пипаш телефона му, вероятно не крие нищо от теб. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jghgh
преди 8 години

не заслужава ако трябва да четете такива статии :ди ако действията се разминават с думите


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия