Кой е най-добрият начин да опознаеш новото си гадже?

2015-07-22 14:43:00
Кой е най-добрият начин да опознаеш новото си гадже?
Снимка: iStock

От известно време си имаш ново гадже и се чудиш дали двамата сте създадени един от друг. Най-добрият начин да разбереш дали взаимоотношенията ви ще се развият и ще бъдат сериозни е като заживеете заедно, но това не е добра идея за тийнейджъри или студенти, които все още нямат достатъчно средства, за да се издържат сами. Затова може да живеете заедно за кратък период от време, т.е да отидете на почивка или на екскурзия. Виж защо това е най-добрият начин да опознаеш гаджето си и да разбереш дали сте един за друг:

 

Разходи – въпреки че все още не изкарвате пари, може да имате общ бюджет, докато сте на почивка. Така ще разберете какво е да делиш парите си с друг и ще видите дали ще успеете да управлявате финансите си правилно. Хубаво е да знаеш, че парите винаги са били повод за скандали, особено в едно младо семейство.

 

 

Компромиси – за да може една връзка да се развива, двамата партньора трябва да правят компромиси със себе си. Когато пътувате до различни места, вие ще бъдете изправени пред ситуации, при които ще се налага да постигате съгласие. В такива моменти ще разбереш до колко гаджето ти е склонно да прави компромиси.

 

Далеч от ежедневието – по време на път човек излиза от зоната си на комфорт и се намира в непознати за него ситуации, които оказват влияние върху настроението му. По време на екскурзия ще видиш как се справя гаджето ти, когато попадне в непозната за него среда.

 

Ценности – всеки човек си има своите ценности и идеали. Когато сте на път, ще видиш какво е най-важно за партньора ти, когато отиде на ново място – да разгледа музеите, да разгледа забележителностите, да опита местната кухня, да посети зоопарка или пък нещо друго.

 

Темпове – за да бъдете щастливи заедно, трябва да имате както своите еднакви черти на характера, така и такива, които ви се разминават. Трудно ще ви бъде заедно, ако единият предпочита да лежи по цял ден на плажа и да пие бири, докато другият предпочита да обикаля и да извършва някаква физическа дейност. Сега може да успеете да се нагодите някак си, но ако имате различни темпове на живот, това ще даде негативно отражение върху връзката ви след време.

 

Търпение – когато човек пътува, има много неща, които може да се объркат – изгубен багаж, забравена лична карта, забавени полети и т.н. В такива напрегнати ситуации ще видиш как се държи партньорът ти – дали се изнервя, дали има достатъчно търпение и т.н.

 

Не се притеснявай, ако има разминавания помежду ви. Това е нещо напълно нормално. Важното е да видите какво ви свързва и какво ви дели и да прецените дали може да бъдете заедно или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия