Какво искат жените по време на секс

2015-07-17 13:03:00
Какво искат жените по време на секс
Снимка: iStock

Вече разбрахме какво харесват мъжете по време на секс и какво ненавиждат жените по време на секс. Сега е ред да узнаем какво им допада на дамите в леглото. Въпреки че всяка жена си пада по различни неща, като цяло може да се каже, че има няколко неща, които се харесват на голяма част от представителките на нежния пол. Време е да разберем кои са те:

 

Секс играчки – жените обичат разнообразието и затова искат от време на време да влизат в роли и да правят секс, в който са включени белезници, вибриращи пръстени, секси дрешки, кубчета лед и т.н. На дамите определено им харесва, когато техният партньор е по-разчупен и е отворен към нови идеи и експерименти. А и никой не харесва скучния секс, нали така?

 

Грубо отношение – не става въпрос момчето да се държи арогантно и егоистично, но на повечето жени им допада малка доза грубост по време на секс. Така че може да си позволиш да си малко по-груб и страстен, но престани, ако забележиш, че точно на твоята приятелка такова отношение не ѝ допада.

 

 

Стимулиране – няма жена, която да не обича да легне удобно и да бъде целувана и милвана навсякъде по тялото, особено по нейните ерогенни зони. Така че не лишавай половинката си от това удоволствие и обърни внимание на цялото ѝ тяло.

 

Внимание – жените обичат да им се обръща внимание. Те искат да говорят с партньора си, да си споделят, да се чувстват обичани и желани. За тях е важно да усещат, че са важни за човека, когото обичат. Затова момчетата трябва да забравят за егоистичното си желание, както в ежедневието, така и по време на секс.

 

Любовна игра – мъжете предпочитат да правят секс, вместо да се отдадат на любовната игра, затова набързо я претупват и минават към същинската част. Да, ама жените пък обичат любовната игра и имат нужда от нея, за да се отпуснат и да се настроят за секс. Ако не целуваш достатъчно време половинката си, има възможност тя да не успее да се възбуди и сексът за нея да бъде болезнен.

 

Романтика – повечето представители на силния пол не са никак романтични личности. Жените обаче обожават романтичните жестове и изпитват удоволствие, когато любимият човек ги изненада. Затова следващият път, когато правите секс, съчетай полезното с приятното, т.е секса с романтичната атмосфера. Запали няколко ароматни свещи, приглуши осветлението и направи атмосферата идеална за чувствен и страстен секс.

 

Разнообразие – не само мъжете обичат да правят секс на нестандартни места и в нови пози. Жените също имат нужда от разнообразие. Затова си харесай някоя нова секс поза и я опитай още днес с гаджето. Тя със сигурност ще остане доволна от разнообразието, което си ѝ предложил.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия