Класация на най-опасните места за секс

2015-07-16 12:59:00
Класация на най-опасните места за секс
Снимка: iStock

Младите хора обичат да водят разнообразен сексуален живот, затова често опитват нови места и пози. Това е хубаво и е доста здравословно за връзката ти, но все пак трябва да си имаш едно на ум. Някои места, които са доста комерсиални, не са особено подходящи за интимни ласки, защото са опасни и могат да ти създадат сериозни здравословни проблеми. Кои са те?

 

Под душа – не е проблемът самият душ, а мокрите плочки, на които лесно можеш да се подхлъзнеш. Така че, ако решиш да правиш секс с гаджето в банята, не мърдайте много-много и внимавай да не настъпиш сапуна и да се пребиеш жестоко.

 

 

Във входа – това е любимо място на голяма част от тийнейджърите, защото създава адреналин и е по-скришно от улиците. Да те видят съседите не е приятно, но не е нещо, което може да ти навреди. Падането по стълбите обаче може да ти създаде сериозни здравословни проблеми. Внимавай и с парапета, ако го ползвате, да не се заклещи някой от вас там.

 

Върху стола – добре е да си изберете стабилен стол, който да издържи и двама ви, защото обикновено столовете са направени да издържат тежестта на един човек. Падането от стол определено е нещо болезнено, а и може да ти се забие някоя тръска в дупето, така че бъдете внимателни или по-добре използвайте спалнята, а не стола.

 

Върху масата – още едно място, което допада на повечето млади хора. Масата обаче не е предназначена за правене на секс, а за събиране на хора и консумация на храна. В никакъв случай не правете секс на нея, освен ако не сте сигурни, че ще ви издържи и двамата. В противен случай рискувате да паднете отвисоко и да останете без място за хранене.

 

В автомобила – двойките, които нямат терен и не им се дават излишни пари за хотели, често правят секс в колата. Да го правиш в автомобила, докато той е паркиран и е на скришно място е ОК, но в последно време все по-често чуваме за двойки, които правят секс, докато единия шофира. В никакъв случай не го правете, защото това застрашава както вашия живот, така и животът на останалите участници в движението. 

 

Върху меката мебел – сексът върху дивана в хола е класика, но определено има по-приятни места за правене на секс. Няма какво да ви стане, ако го правите върху меката мебел, но рискувате да получите болки в гърба, спазми по тялото и най-различни схващания.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия