Нещата, които мъжете искат по време на секс

2015-07-14 12:51:00
Нещата, които мъжете искат по време на секс
Снимка: iStock

Сексът е удоволствие, което практикуват повечето хора, но въпреки това е тема, която рядко се обсъжда. Хубаво е обаче човек да има достатъчно информация, за да може да се представи добре в леглото. Виж кои са нещата, които всеки мъж иска по време на секс:

 

Жената да бъде активна – мъжете обичат да доминират, но им се иска от време на време да бъдат пасивни по време на секс. Така че старай се, когато имаш сили и желание, да водиш нещата по време на акта. Бъде себе си, но в същото време се опитай да бъдеш доминираща и страстно агресивна. Тройка – тази идея определено не е за всяка двойка, особено за тези, които са отскоро заедно или нямат опит в секса. Имай предвид обаче, че повечето мъже наистина биха разнообразили сексуалния си живот с друга жена. Това обаче не означава, че той не те обича. Сексът и любовта при мъжа са две различни неща. Но, ако ти не си падаш по такива неща, не се съгласявай, колкото и да настоява.

 

 

Повече светлина – голяма част от жените предпочитат да правят секс на тъмно, за да не се притесняват за външния си вид, докато мъжете обичат да е светло, за да могат да се наслаждават на партньорката си. Ироничното в случая е, че повечето представители на силния пол не забелязват несъвършенствата на половинката си, особено по време на секс, а дамите се притесняват за излишните килограми, които имат и това отнема удоволствието им от акта. За да правиш страхотен секс и партньорът ти да бъде доволен, забрави за комплексите си, включи лампата и бъди себе си. Мъжете наистина обожават да гледат голото тяло на жената до себе си, така че не му отнемай това удоволствие.

 

Анален секс – има жени, които нямат против този вид секс, но повечето представителки на нежния пол се дърпат и не искат да го практикуват. В крайна сметка това е въпрос на личен избор, така че ако не искаш да правиш анален секс, не го прави. Но имай предвид, че мъжете наистина го обичат и се радват, когато попаднат на момиче, което няма против да го практикува.

 

Да казваш името му по време на секс – вместо да говориш някакви изрази от сорта на: „Оооо, Господи, невероятен се!“, „Божеее, наистина си добър!“, по-добре се постарай да споменеш и името му. Мъжете определено обичат да чуват името си, докато се стараят да доставят удоволствие на половинката си.

 

Разговори по време на секс – да или не? - това е нещо строго индивидуално, така че не можем да ви дадем съвет. Ако няма как да разбереш дали гаджето ти обича да говори по време на акта, някой път повдигни темата и директно го попитай. Все пак няма да му е приятно да му надуваш главата, ако не обича разговорите по време на секс или да мълчиш като пън, ако предпочита да си казвате нещо от време на време.

 

Секс – да, някои мъже не искат много, те просто искат да правят секс с жената, която обичат. Постарай се забързаното ежедневие да не успее да те грабне дотолкова, че да не намираш време за креватни удоволствия. Сексът е полезен за здравето, както за теб, така и за партньора ти, така че не го отнемай и на двамата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия