Начините, по които ТОЙ ти показва, че те обича

2015-07-19 11:01:00
Начините, по които ТОЙ ти показва, че те обича
Снимка: freedigitalphotos.net

Казват, че мъжете се влюбват с очите си, а жените – с ушите си. Има доза истина в това, защото дамите обожават да чуват, че са красиви, желани, обичани и имат нужда от постоянни комплименти. Момичетата често казват, че искат гаджето им да им напомня по-често, че ги обича. Те се притесняват, че когато той рядко изрича „обичам те“, значи не го чувства. Всъщност това не е истина. Мъжете вярват в делата, а не в думите. Те са склонни да лъжат дадено момиче, че го обичат, но реално никога да не го докажат. Това означава, че на него изобщо не му пука. Но ако се грижи за теб и с действията си показва обич, значи той е само за теб. Как мъжете показват любовта си без думи?

 

 

Той знае как си пиеш кафето. Мъж, който те обича, ще се опита да ти угоди максимално. Той е запомнил, че обичаш кафето си горчиво и черно или пък с много мляко и захар. Знае точно колко захарчета да ти сложи и винаги докарва вкуса, който обожаваш.

 

Разсмива те. Жените са по-депресирани от мъжете по природа. Затова всеки мъж трябва да разсмива гаджето си, само така тя забравя проблемите и депресиите и се радва на живота. Ако гаджето ти винаги се старае да те накара да се почувстваш по-добре, значи той наистина те обича, макар и да ти казва рядко „обичам те“.

 

Кръстил е нещо на теб. Взел си е кученце и го е кръстил с твоето име или ти композира песен, в която присъства името ти. Тези и други подобни знаци, трябва да ти кажат, че той наистина те обича и ти си всичко за него. Иска да те накара да се почувстваш обичана и уважавана.

 

Купува ти цветя без причина. Още един начин да ти докаже, че те обича. Той иска да те зарадва и знае, че за теб е по-важно да ти купи цвете без повод, отколкото огромен букет за годишнината или за рождения ти ден.

 

Грижи се за теб в екстремни моменти. Нещо се случва, ти си се паникьосала и не можеш да реагираш. Тогава той дава всичко от себе си, за да излезете от ситуацията, грижи се за теб и те подкрепя. Това е истинската любов, която той доказва.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия