Типовете момчета, с които никога няма да ти е скучно

2015-07-18 17:02:00
Типовете момчета, с които никога няма да ти е скучно
Снимка: freedigitalphotos.net

Искаш да си имаш гадже, с което да излизаш, да се забавляваш и да лудеете заедно. Някои момичета не могат да си представят, че връзката им ще бъде скучна и монотонна, че веднъж обвързани, ще спрат да се забавляват, за да се отдадат на рутината. И това е правилният начин на мислене, защото обвързан не означава „вързан“. Сега ще ти разкажем повече за типовете момчета, с които никога няма да ти бъде скучно.

 

Пътешественикът. Той е обиколил толкова много места, а винаги има ентусиазъм за още приключения. Иска да бъде изследовател, винаги намира непопулярни дестинации, които са много интересни. Той няма да те заведе на почивка в пренаселен морски курорт или на друго известно място. Той ще открие място, за което не си чувала. Това момче е пълно с изненади, винаги очаквай неочакваното.

 

 

Страстният любовник. Има момчета, които и ден не могат да издържат без секс. Той постоянно измисля нови неща в леглото, иновативен е, иска още и още секс. Това са прекрасни моменти, които ще помниш за цял живот. С него никога няма да ти е скучно, защото ще те кара да се чувстваш най-красивата и желана жена, ще те задоволява и ще те прави щастлива.

 

Сродната душа. Не всеки човек вярва в сродните души, но мнението ти може лесно да се промени, ако срещнеш своята. С този човек няма как да ти е скучно никога, защото си пасвате чудесно. Харесвате едни и същи неща, изпитвате сходни емоции имате нужда от едно и също. Тук няма компромиси, а просто сбъдвате общите си желания.

 

Купонджията. Има хора, които сякаш никога не спят. Те могат да купонясват цяла нощ, да си легнат сутринта, а след няколко часа отново да са готови за купони и смях. Ако си хванеш такова гадже, никога няма да ти бъде скучно. Той винаги ще е готов да те разсмее, ако си тъжна и да те разнообрази с готино парти или посещение на новооткрито заведение в града.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия