Къде да срещнеш любовта [част втора]

2015-07-15 19:01:00
Къде да срещнеш любовта [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Любовта е мечта на всеки тийнейджър. Всеки млад човек иска да си намери готино гадже, с което да прави щури неща, да намира подкрепа и да се чувства обичан. Това е съвсем нормално. Но тийнейджърите често са неуверени и се притесняват да са активни в свалките. Затова постоянно се питат къде могат да срещнат любовта. Можеш да я срещнеш на много повече места, отколкото предполагаш. Сега ще ти дадем някои идеи.

 

На плажа. Смяташ, че на плажа можеш да се запознаеш с готино момиче/момче, но не и да намериш любовта на живота си там? Защо не? Не бива да подценяваш тези летни свалки, защото лятната почивка може да се окаже, че ти носи много повече емоции и щастие. Плажът е чудесно място за свалка, но не го подценявай. Ако срещнеш човек, който ти допада, покажи му какво чувстваш.

 

 

Кварталното магазинче за кафе. Имаш любимо място от където си купуваш сутрин кафе, нали? Винаги ходиш там, защото ти е на път, удобно ти е, а и вече познаваш персонала. Затова не се учудвай, ако там срещнеш голямата си любов. Всеки ден от там минават стотици хора, защо не се усмихнеш на готиното момиче, което засичаш всяка сутрин? Може би сте в една посока след това.

 

В парка. Когато си в града през лятото, определено не ти се седи вкъщи. Затова търсиш прохлада в парка с приятелите. Може да играете тенис или просто да си направите пикник на някоя сенчеста полянка. Огледай се. Колко хора има около теб? Вероятно паркът е пълен, има страшно много младежи, които с удоволствие биха се запознали с теб. Ако имаш кученце, вземи и него. Така ще направиш разходката по-приятна, а с такъв компаньон запознанствата стават много по-лесно.

 

Докато участваш в доброволческа акция. Колко често виждаш доброволци на улицата? Вероятно много, особено през лятото. Не се колебай и се запиши за участие в такава акция. Така ще срещнеш много нови хора, ще помагаш на други и ще срещнеш нова любов.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия