Грешките, които момичетата допускат с гаджетата си

2015-06-30 16:24:00
Грешките, които момичетата допускат с гаджетата си
Снимка: iStock

От известно време си имаш гадже и уж нещата помежду ви вървят, но в последно време усещаш, че това не е така и най-вероятно ти си причината за това. Не се притеснявай, дори най-умните жени са способни на глупави грешки, когато става въпрос за любов. Виж какво НЕ бива да правиш, за да не му станеш скучна:

 

Ровиш се в миналото му – миналото е минало и то не бива да се споменава излишно. Трябва да имаш уважение към личния му живот и нещата, които е правил, преди да срещне теб. Все пак животът му не започва с твоята поява, нали? Той, както и ти, сте имали животи, преди да се запознаете и съберете и това е нещо напълно нормално. В никакъв случай не го разпитвай за миналото му, остави го той да ти сподели, ако пожелае.

 

 

Не обръщаш внимание, когато говори за други жени – знаеш, че не е хубаво да показваш ревност, затова правиш всичко възможно да не му обръщаш внимание, когато заговори за някоя красавица. Но всяко нещо си има граници. Напълно нормално е да се почувстваш некомфортно, когато той спокойно обяснява пред теб на приятелите си каква готина нова съученичка имат в училище. Не показвай ревност, но когато останете насаме, му кажи, че не ти е приятно да говори за други жени и техните качества в твое присъствие.

 

Искаш да разрешиш всичките му проблеми – може да искаш, но не бива да го правиш, защото все пак той е Мъж! Приятелят ти може да ти споделя за проблемите си, но това не означава, че търси помощ от теб, той просто ти споделя. Той със сигурност е достатъчно зрял, за да се справи с нещата, които го притесняват, така че го остави да се оправя сам.

 

Опитваш се да бъдеш по-добра от майка му – смяташ, че ще спечелиш сърцето му, като бъдеш по-добра от собствената му майка. Това обаче не е никак добра идея. Остави приятелят ти да си има една майка, при която да отиде и да поплаче, когато има нужда от това. Ти бъди неговата любовница, неговата половинка, но не и неговата майка. Един ден и ти ще имаш деца и тогава ще може спокойно да влезеш в ролята на майка. Сега не е дошъл моментът. Не забравяй, че мъжете не обичат прекалено грижовните момичета, така че не ставай такава.

 

Не променяш живота си, след като сте се събрали – разбира се, че не бива да забравяш за семейството си, приятелите си и хобитата, които имаш, но и не бива да прекаляваш с партитата и флиртовете. Вече сте двама и трябва да мислиш както за себе си, така и за него. Не прави неща, които няма да му бъдат приятни, но в същото време не се лишавай от нещата, които обичаш. Опитай се да намериш баланса, златната среда.

 

 

Искаш той да е идеален - може да искаш, но това просто няма как да стане, защото идеални хора НЕ съществуват! А и представи си колко скучно би било, ако съществуваха, така че трябва да сме благодарни на Господ, че всеки човек си има своите плюсове и минуси.

 

Връщаш се към бившите си гаджета отново и отново – за да приключи една връзка, то има причина да стане така. Не, не си мисли, че този път нещата помежду ви ще бъдат различни, защото това няма как да стане. Да, възможно е известно време да сте щастливи заедно, но е въпрос на време отново да се стигне до раздяла и е възможно този път да бъде още по-болезнена. Вече си преодоляла значително вашата раздяла, така че е за твое добро да не се връщаш назад. Гледай в бъдещето и живей в настоящето, но в никакъв случай не обръщай глава назад към миналото. Всички, които се връщат към бившите си гаджета, го правят, не защото ги обичат, а защото обичат спомените, които имат с тях. Но спомените са си спомени и никой не може да ти ги отнеме. Живей с тях, но не се връщай при човек, който те е наранил и с когото не са ти се получили нещата. Щом веднъж се е стигнало до раздяла, ще се стигне и втори път.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия