А ти мислиш ли за бившето си гадже по време на секс?

2015-06-24 12:30:00
А ти мислиш ли за бившето си гадже по време на секс?
Снимка: iStock

Всички мъже и жени си имат сексуална фантазия, която искат да изпълнят. Някои пристъпват към дела, а други си остават само с мечтите. Статистиката показва, че цели 57% от хората по света си представят, че са с друг партньор по време на секс. Сигурно си мислиш, че повечето от тях фантазират за секси известни личности. Истината е, че цели 40% си мислят за бившето гадже, докато правят секс с настоящето.

 

В проучването са участвали 3 000 доброволци. Резултатите показват, че мъжете и жените предпочитат да си фантазират за човек, който им е бил близък, отколкото за някоя известна личност. Най-често хората прибягват до този метод, когато скоро са се скарали с гаджето и са все още сърдити.

 

 

Според специалистите сексуалните фантазии са полезни за здравето ни. Мечтите за друг/а са нещо напълно нормално, но въпреки това с тях не бива да се прекалява, защото това може да доведе до сериозни проблеми във връзката и дори до раздяла.

 

45% от представителките на нежния пол обичат да си представят друг по време на секс и то го правят доста често. Най-често на сексуални мечти, свързани с бивши, се отдават хората между 35 и 44-годишна възраст.

 

Мъжете и жените си мислят за бившето не гадже, не само когато са били скарани скоро с половинката си, а и когато я познават прекалено добре и на моменти им е скучно с нея. Те имат нужда от разнообразие, но не искат да изневерят, затова просто си фантазират тайно. Когато партньорът откаже нещо ново в леглото, човек също е склонен да затвори очите си и да си представи друг/а, за да си върне тръпката.

 

Някои хора предпочитат да правят секс на тъмно, защото се срамуват от телата си, но други го правят, за да могат спокойно да си фантазират, че друг човек ги докосва и прави секс с тях. По този начин си разнообразяват изживяването, без да си лягат с друг/а.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 8 години

Добра идея, скъсай с нея, за да може по време на секс да си мисли за теб.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия