Досадните мъжки навици, от които жените побесняват

2015-06-09 13:10:00
Досадните мъжки навици, от които жените побесняват
Снимка: Dreamstime

Всеки човек си има своите плюсове и минуси. Голяма част от представителите на силния пол обаче притежават три навика, които ядосват жените. Кои са те?

 

Оставяш си нещата, където ти падне – повечето момчета имат навика да си оставят нещата там, където са ги ползвали, а не там, където им е мястото. Това дразни момичетата, особено когато двойката живее заедно. Голяма част от битовите скандали стават именно заради това, така че ако искаш да си спестиш скандали и излишни нерви, просто се постарай да бъдеш по-подреден.

 

 

Постоянно сменяш телевизионните скандали – много ти е трудно нещо да задържи вниманието ти и поради тази причина непрекъснато сменяш каналите. Приятелката ти просто не може да разбереш как е възможно да гледаш няколко неща наведнъж и е убедена, че в крайна сметка не гледаш нищо качествено. Дамите обичат да гледат едно нещо, защото когато то им е интересно, те се вглъбяват в него и смяната на каналите им разваля удоволствието и им пречи. Затова, когато двамата гледате телевизия, постарай се да не сменят каналите непрекъснато.

 

Казваш, че ще направиш нещо убедително, а не го правиш в продължение на месеци – преди няколко месеца приятелката ти те помоли да ѝ помогнеш с нещо у дома, ти ѝ обеща, но към днешна дата не си направил нищо по въпроса. Мъжете имат навика да обещават, но да отлагат работата в продължение на месеци. За представителките на нежния пол обаче е важно нещата да се оправят навреме, защото те им пречат и им създават неудобства.

 

Добре е да се отървеш от тези 3 досадни навика, а ако не можеш от всичките, нека да е поне от 1-2 от тях. По този начич ще има по-малко причини да се скараш с гаджето.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия